Leo TV, jejíž erotické rozpínání začne po 22. hodině večer, chce nabídnout vzrušující podívanou s aktivní účastí eroticky lačných diváků.

"Každý den si na své televizi v klidu a pohodlí můžete pustit ty nejkrásnější holky z České republiky. Povídejte si s nimi, napište jim!" vybízejí už nyní internetové stránky televize, v níž se bude nahota smět servírovat až do šesté ranní. "Vaše pravidelná dávka neřesti!" lákají pořady své nové potenciální klienty, kteří budou moci svým obnaženým dívkám telefonovat či posílat SMS.

Fotogalerie
2 fotografie

Mladé české amatérky údajně ukážou všechno, jak uvádí rubrika Moje malá premiéra. Neodbytní reportéři budou zpovídat i dívky na ulici s úkolem: kolik toho která ukáže a za kolik?

Chybět nebude videoseznamka či "superpřehlídka vyšpulených zadečků". Jinde zase půvabné "osmnáctky" ukáží do půl roku po svých narozeninách to, co vidělo doposud jen jejich zrcadlo v koupelně. A "české ložnice bez ostychu" předvedou dívky a páry, které lidé běžně potkávají na ulici. "Ukážeme vám natvrdo, jaké nemravnosti provádějí o samotě," slibuje Leo TV.