Společný bizarní víkend plný perverzních praktik se odehrál v německém motelu blízko Postupimi. Mladá modelka, která pocházela podle zdrojů seznámených s vyšetřováním, z dobré rodiny, při zvrhlých hrátkách dodýchala. Je vidět, že dobrý původ nebrání tomu, aby se mladá dívka oddávala zvláštním fantaziím.

Seznámil je internet!

Samotnému setkání s Michaelem předcházelo seznámení po internetu a nekonečné hodiny chatování. Už tehdy se měla mít mladá žena na pozoru. Michael jí například napsal, že Anjinou krví napíše báseň na její bílou kůži. Zmiňoval se i o smrti. Ani to však mladičkou fotomodelku od schůzky neodradilo.

Dívka byla nalezena mrtvá v motelu. Byla svázaná a v puse měla roubík. Podlaha byla politá voskem. Povlečení a polštář od krve prozrazovaly, že pár holdoval netradičnímu sexu.


O tom, co se stalo v motelu, se dozvíte zde.


Policie zvrhlíkovi překazila sebevraždu

Případ policie stále vyšetřuje. Podezřelým je přírodovědec Michael F. (37), který pracuje v muzeu ve Frankfurtu nad Mohanem.

V pondělí před polednem se Michael F. sám telefonicky ohlásil na policii, které řekl, že se chystá spáchat sebevraždu, protože zavinil smrt mladé ženy. Policie muže našla v lese za pět minut dvanáct. Michael si nestihl nic udělat.

Nyní se šel dobrovolně léčit na psychiatrii.

(Také Angelina Jolie milovala sado-maso! Co na to Brad Pitt? Čtěte zde!)

(Sado-masochismus jako záliba slavných? Čtěte zde!)

(O historii jednoho sado-masochistického zařízení čtěte zde)