V pořadu The British Suck In Bed účinkují britské páry, které si na týden půjčí erotické návyky z některé evropské země a po sedmi dnech společně s diváky a odborníky na sexualitu vzatými hodnotí, co, kde, kdy a jak zlepšit, či vůbec neaplikovat.

Princip je naprosto jednoduchý – přijmout vše (občas i s nadsázkou), co doprovází sexuální hrátky v jiných zemích – od jídla, přes vytvoření atmosféry, až po obvyklá (i neobvyklá) místa k erotickým radovánkám.

Jako první do tohoto pokusu praštili Lauren a John Thompsonovi – sedmadvacetiletá prodavačka a dvaatřicetiletý řidič, kteří spolu po narození dětí spí v průměru tak třikrát za půl roku. Ti se oblékli do kůže Švédů, z níž měli smíšené pocity. "První jsme vyzkoušeli tamní jídlo, ze kterého jsme nesnědli ani zblo, protože se to prostě nedalo," vtipkuje John s tím, že švédský sexuální manuál, včetně kvanta ryb a sexu na všech jiných místech v domě, jen ne v ložnici, na ně působil jako příjemná změna – včetně sexu v přírodě, který provozovali poněkud nešťastně ve stanu na zahradě. "Po této zkušenosti máme sex čtyřikrát týdně. Uvidíme, jak dlouho nám to vydrží," dodává Lauren.

Laura a Chris Tateovi přijali za svůj německý sexuální manuál. Mají dvě děti a Němce nikdy nepovažovali za průkopníky romantického sexu. K sexuální náruživosti – spí spolu pouze dvakrát týdně, což považují za smutný výkon – je měly přivést především kulinářské speciality – kyselé zelí, párky a sýry. "Kyselé zelí chutná příšerně. Nevím, jak to někdo může vzít do úst," šklebil se šestačtyřicetiletý plavecký instruktor, který zkusil s manželkou sex i v tradičním německém kroji – neúspěšně. Jiskru v jejich sexuálním dovádění nakonec zažehly německé policejní uniformy. "Vyzkoušet oblečky a tolik erotických hraček by mě nikdy nenapadlo. Na druhou stranu si ale myslím, že i Němci by se od nás mohli v sexu hodně učit," dodala Laura.