Stále více podvedených slečen a manželek využívá internetový portál You Tube, aby veřejně ponížily svého záletného partnera. Uveřejňují tu například své nahé fotky se vzkazy: O toto tělo přicházíš!

Fotogalerie
2 fotografie


Jsou i také, které neváhají sáhnout i pro těžší kalibr. Nevěrníka dokáží ponížit svými erotickými hrátkami s falešným gigolem.

Toto tělo si ztratil!
Podvedená Ukrajinka Tanya ukázala na You Tube všechno, co do té doby patřilo jejímu příteli. Ke svým aktům přidala také vzkaz, aby jejímu příteli dali návštěvníci vědět, o co že právě přišel.



Sex s gigolem
Žena, která sama sebe přezdívá Costacarta, natočila své intimní chvilky s prostitutem a také je vyvěsila na You Tube. "Ahoj Johne," říká na kameru do spodního prádla vysvlečená, objímající gigola. "Podvedl si mě, teď je čas na mou pomstu!"

 

Hrátky s gigolem
Autor: Youtube.com



Nabídla své číslo
Blondýnka Donna z britského Grimbyes se na You Tuby vysvleče do spodního prádla a ke striptýzu přidá své telefonní číslo s výzvou, že si chce užít s co největším množstvím mužů. Chce tak dát zavyučenou svému nevěrnému partnerovi.



Taky jste se originálním způsobem pomstili svému partnerovi, či partnerce za nevěru? napište nám vaše příběhy na online@ringier.cz.