Asi před týdnem se mi zdál zvláštní sen. Neviděla jsem UFO, ale cítila jsem, jak mě nějaká síla vtahuje kamsi nahoru. Uvědomovala jsem si, že to je do kosmické lodi.

Ocitla jsem se na operačním stole a nade mnou stály osoby zahalené do zelených  plášťů a roušek. Mimosmyslově mi oznámily, že mám nádor na slinivce a že mi ho odstraní.

Začali mi něco píchat po celé délce hrudi od podpaží do pasu na obou stranách hrudníku. Poté mi z břicha vyrvali nádor velikosti pěsti. Otvor silně krvácel, ale přiložili mi na něj jakousi destičku, rána se uzavřela a nebylo po ní ani památky.

Řekli mi, ať vstanu a odejdu do čekárny, kde bylo více lidí i s malými dětmi, kteří pravděpodobně čekali na uzdravení. Když jsem se lidí ptala, kde to jsme, krčili jen rameny. Potom už nevím nic, sen byl pryč.

Před tímto snem jsem trpěla bolestmi zad, které nepřestávaly ani po podání analgetik, cítila jsem bolest i v leže, v noci, vsedě, prostě pořád. Jsem zdravotní sestra, takže vím, že bolesti od slinivky břišní propagují do zad. Od tohoto snu jsou bolesti pryč. Prostě zmizely.  

Co k tomu řekla specialistka na astrologii, Feng-Shui, I-Ťing a psychologické poradenství Karmen?

"Možná se ptáte, jestli šlo o skutečnost, nebo sen. Zkusím objasnit pochody života ještě jinak nežli medicínsky. To vás jistě učit nemusím, ale zkusme ještě jiný úhel pohledu.

Přes den žijeme a naše životy se odehrávají v tzv. Pozdějších nebesech. V noci se duše navrací do tzv. Dřívějších nebes, čili propojuje se s Universem, s podvědomím i nevědomím.

Potíže, respektive bolesti zad, které jste měla, vznikly z nějakého důvodu,který chápete jako potíže se slinivkou, ale tyto potíže také musely od něčeho vzniknout. Každý zdravotní problém je důrazné upozornění na něco, co děláme v životě špatně.

Možná znáte knihy od L. L. Hay, kde popisuje přesně, z jaké příčiny nemoc vnikla, na základě jakých emocí. Doporučuji si přečíst některou z jejích knih, případně bezvadně napsané Co nám tělo říká od pana Hrabici.

Napojením na Dřívější nebesa jste dostala informaci o tom, že Vám někdo pomohl, ale vy ještě sedíte v čekárně a máte pochopit důvody, proč tomu tak bylo. Zřejmě jste si nakládala na svá bedra mnoho, i za druhé, a nemusela jste to všechno zvládnout.

Slinivka je podle čínské medicíny prvkem země. Mám z toho pocit, že jste se vykolejila někdy v minulosti ze svého centra a nemůžete najít cestu ven."