Ráda bych se s vámi podělila o svůj příběh. Zdál se mi sen: Jednoho dne mi zavolala jedna známá, u které jsem dřív pracovala, pozvala mě k sobě na návštěvu.  Druhý den jsme se dohodly a ona mě vzala k sobě domů, kam jsem jely autem. Na zahradě si hrál její asi tříletý syn, se kterým jsem se přivítala. Spokojeně si hrál na pískovišti. Šly jsme k ní do domu, který byl velký. Zula jsem si boty a chtěla jsem jít dál. V tu chvíli jsem začala slepnout až jsem oslepla úplně. Nechali mě tam samotnou a já tam stála a nevěděla co s tím.

Pak jsem se probudila, cítila jsem se hrozně a ještě celkem dlouho jsem se z toho vzpamatovávala. Byl to hodně nepříjemný pocit a naprostá bezmoc. Dívala jsem se do snáře, co to znamená a našla jsem zradu nebo ztrátu přítele, tak nevím.

Čtenářka Renata

Kartářka Margot
Autor: E.M.A. Europe
Na otázku čtenářky odpovídá poradkyně Margot, specialistka Andělské kontakty.

Zdravím Vás Renato a děkuji za zaslání tajemného příběhu.

Určitě sama dobře víte, že se nám občas sny snaží cosi naznačit. Někdy nás varují nebo chtějí nasměrovat na správnou cestu. Ve Vašem případě bych, milá Renato, volila obě dvě varianty.

Slepnutí ve snu může znamenat, že občas nechcete vidět realitu takovou jaká je. Snažíte se v lidech vidět jen to dobré, ale bohužel určitou hrozbu zrady si ani nechcete připustit. Netvrdím přímo, že se jedná o známou z Vašeho snu, ale je to jakési varování, abyste trošku prozřela a připustila si, že ne každý má jen dobré úmysly stejně jako Vy.

karty
Autor: Shutterstock.com
Ve snáři jste se dočetla, že význam Vašeho snu znamená zradu nebo ztrátu přítele, ale když obě tato slova spojíte, dá Vám to dohromady souvislost. Je logické, že když Vás někdo zradí, Vy máte pocit, že toho dotyčného – dotyčnou ztrácíte.

Paní Renato, pokuste být více obezřetná, Vaše úmysly jsou vždy jen čisté, ale někdo v okolí k Vám není zcela upřímný a to je poselství Vašeho snu.

Budu se těšit na náš telefonický hovor, kde Vám vše podrobněji vysvětlím, a pomocí karet se dozvíte, o jakou osobu se jedná.

Mějte se moc krásně, Margot.

ZMÝLILI JSTE SE V BLÍZKÉ OSOBĚ? Jak svou chybu napravit? Poradím vám! Kartářka Margot na tel.: 906 707 080!