Před nějakou dobou jsem si začala všímat symboly v číslech a slovech. Je to takové malé každodenní věštění. Všímavému člověku to může pomoct v nejednom rozhodování, proto se s vámi ráda podělím o pár tipů, kam je dobré se dívat a jak tyto symboly vykládat.

Numerologické věštění z hodinek

Jedna z mých oblíbených každodenních „věšteckých pomůcek“ jsou hodinky nebo hodiny. Nejlépe digitální! Stalo se vám již někdy, že jste se náhodně podívali na ciferník hodin, a „náhodou“ jste spatřili čas jako 11:11, 22:22, 10:10 nebo něco podobného? Když se to stane jednou za čas, lze to považovat za náhodu – hlavně pokud máte ve zvyku často kontrolovat, kolik je hodin! Znamením se však tato čísla stávají ve chvíli, když je na hodinách vídáte podezřele často a opakovaně!

numerologie
Autor: Shutterstock.com
A jak taková číselná znamení vykládat? To závisí na tom, jestli se v nich pokaždé opakují stejná čísla nebo nikoliv. Jestliže často vídáte zajímavé kombinace čísel, ale pokaždé je to nějaká jiná (například se podíváte a je 13:13, příště je to 14:41 a pak třeba 16:16), znamená to, že ve vašem životě se blíží nějaké důležité události, ale nelze blíž říct, čeho se budou týkat. Jestliže se v nich naopak vždy opakují stejná čísla, můžete se pokusit odhalit konkrétnější poselství. Třeba 12:22, pak 2:22 a pak když se podíváte večer 22:22 nás odkazuje na numerologickou symboliku čísla 2. To znamená, že v rozhodování, které právě děláte, byste neměli zapomínat na partnerství a spolupráci s ostatními lidmi – tedy na poselství čísla 2.

Symbol, který prozradil pravou lásku

Zajímavé a někdy i veselé může být „věštění“ z textů, které „náhodně“ někde spatříte. Byli byste překvapeni, že takové znamení může člověku dát ohromně výstižnou odpověď na jeho otázky! Stačí mít oči otevřené a hledat ve věcech souvislosti.

Dokážete ve vztahu obnovit vášeň a lásku?
Autor: Shutterstock.com
Zajímavá příhoda se nedávno stala jedné mojí dobré známé. V té době si velmi intenzivně řešila své vztahy a rozhodovala se mezi dvěma muži. Měla z toho trápení, ve kterém jsem se jí snažila pomoct. Znamení, které jí pomohlo definitivně si uvědomit, který z těch dvou je pro ni ten pravý, však nakonec přišlo způsobem, který nás obě překvapil!

Jednoho dne jela kolem divadla, kde zrovna visel nový plakát jednoho představení – jmenovalo se „Rusalka“. A přesně to bylo znamení, které čekala. Jeden z těch dvou mužů jí totiž něžně říkal právě tímto jménem. Díky tomu, že se „náhodně“ podívala někam, kam se vlastně dívat vůbec nemusela, získala odpověď na to, který z jejich dvou ctitelů je ten pravý. Byl to ten, který jí dal tuto romantickou přezdívku. Dodnes jsou spolu a jsou šťastní!

Kartářka Martina
Autor: EMA
Vaše kartářka Martina

MILOSTNÝ TROJÚHELNÍK! Jste zadaní a přesto vás přitahuje někdo jiný? Nevíte, zda pokračovat nebo to raději ukončit? jak vše dopadne? Na všechny otázky vám odpovím! Kartářka Martina na tel.: 906 707 080!