Jděte na nejkrásnější místo

Esoterikové a odborníci na andělské bytosti tvrdí, že jedním z nejlepších a nejrychlejších způsobů, jak si anděla ochranáře přivolat, je speciální meditace. Najděte si doma pohodlné místo, zavřete oči a uklidněte svoji mysl. Soustřeďte se na dýchání. Když jste uvolnění, stočte myšlenky na nějaké překrásné místo, které ve vás vyvolává ty nejpozitivnější pocity. Třeba na rozkvetlou louku nebo pěšinku v lese, na kterou skrz stromy prosvítají paprsky slunce. Je to jen na vás.

Nemyslete, vybírejte citem

...
Autor: profimedia.cz
Tam si představte na průsvitné šňůře pověšené papíry s nabídkami služeb jednotlivých andělů. Nerozmýšlejte se a intuitivně po nějakém sáhněte. Chvíli čekejte, až se objeví přivolaný anděl. Poproste ho, aby vám pomohl. Když bude souhlasit, podá vám ruku a vy si jej můžete odvést zpátky domů.

Nyní již můžete z meditačního snění procitnout, anděl u vás stále bude a vy ho budete přímo cítit. Potichoučku mu pošeptejte, co od něj potřebujete a několikrát to opakujte. Anděl vaše přání splní a zůstane u vás tak dlouho, jak ho budete potřebovat.

Chtějte a chápejte symboly

...
Autor: Shutterstock
Anděl je bytost, která s vámi nemusí a nejspíš nebude přímo mluvit. Odpovídá vám v náznacích, symbolech a většinou beze slov. Když se zeptáte na konkrétní věc, soustřeďte se na svůj vnitřní hlas.

Někdy vám může připadat, že si odpovídáte sami, ale je to andělská odpověď. Jindy vám může být odpovědí například zafoukáni větru, zazvonění mobilu, padající list z květiny na okně, volání dítěte z vedlejšího pokoje. Abyste mohli rozumět andělské komunikaci, musíte věřit a chtít chápat symboly.

Napište prosbu

...
Autor: Shutterstock.com
Svého anděla můžete požádat o pomoc i tak, že mu napíšete dopis. Vyložte mu v něm otevřeně a upřímně co vás trápí a dopis nechte ležet přes noc u postele. Anděl prosbu vyslyší a pomůže vám. V následujících dnech to poznáte.

Andělské jméno

...
Autor: Shutterstock.com
Každý z andělů má své jméno, včetně toho anděla, který střeží vás. Když ho chcete při komunikaci oslovovat, poznejte jak se jmenuje. Jak? Na papírky napište všechny souhlásky abecedy, dejte je do sáčku a zamíchejte. Zapalte nějakou vonnou esenci – nejlepší je kadidlo, myrha, ale stačí i voňavá svíčka. Pak ze sáčku vytáhněte písmeno, zapište si ho, vraťte k ostatním a tahejte další dvě až tři (celkem čtyři). Pak vytažené souhlásky doplňte samohláskami a přidejte koncovku -el.

...
Autor: Shutterstock.com
Pokud máte například písmena STK, přidejte k nim samohlásky podle vašeho citu. Může vám pak vyjít kupříkladu Astekiel. To je jméno vašeho anděla.Pokud se vám nelíbí, zkuste vyměnit samohlásky. Jméno vašeho anděla musí být harmonizované s vaší duší a vašim pocitem. Když znáte jeho jméno, anděla přivoláte snadněji.