online chat
Manžel má milenku. Ukončí to, budeme mít ještě relativně spokojeně manželství?  (IrenaHoudova)
Foto
Dobrý den, manžel cítí, že i kdyby ve vztahu s vámi zůstal, tak na jaře, až potkáte nového partnera, byste odešla vy. Váš vztah byl na dobu určitou a skončil před rokem. Jen jste se fyzicky nerozešli. Oba čekáte, až potkáte někoho, kdo by byl tím impulzem k odchodu. Proto je jedno, jestli manžel vztah skončí (skončí ho v květnu, kdy potká novou partnerku pro celý život), ale to už vy můžete mít rovněž dobrého partnera pro celý život.
chtěla bych se zeptat,proč mi zemřel před třemi lety syn 25,4,1970jestli byla možnost ho nějak uchránit a jestli mě čeká nějaký vztah a co současnýpřítel 3,12,1943 děkuji  (Věra Havlíčková 28,3,1945)
Foto
Dobrý den, váš syn byl přecitlivělý, nadprůměrně dobrý člověk, ale bohužel velice důvěřivý a neopatrný. Dalo by se to brát jako osud a příčinou je nerovnováha v rodinném systému ze strany otce, tím pádem v mužské linii. To jste nikdo z vás nevěděli a dalo se tomu zabránit jedině tak, že by se před úmrtím syna musela provést skupinová terapie - "rodinná konstelace" nebo nechat sloužit mši za uzdravení rodinných kořenů. Váš syn svojí smrtí zmíněnou nerovnováhu rodinného systému narovnal. Byla způsobena tím, že někdo z mužů v předchozí generaci něco provedl a nebyl za to potrestán. Ze strany vašeho přítele je problém v tom, že se chová jako nezletilý, kdybyste mu umožnila procitnout z nedospělosti do dospělosti, tak by vztah byl možný, i když se defakto k sobě moc nehodíte. Vy jste umělecky založená a citlivá ovce (koza), on je kohout a chybí mu cit. Pokud se vám nepodaří docílit u něj změny, tak v létě potkáte sobě rovného citlivého partnera.
Dobrý den pane Brázda, co mám udělat, aby se mi opět dařilo v podnikání.Přeju Vám krásné vánoce.Marta  (Marta)
Foto
Dobrý den, podnikání doporučuji jen v takových oblastech, kde budete sama za sebe a nebudete muset investovat. Například soukromá školka (jste schopna uhlídat sama 6 dětí), když vám každý rodiče dá 3500 Kč, máte vyděláno.
Dobry den,zlepší se mně konečně zdraví. Budu zase chodit bez berli? Děkuji za odpověď. (Radka Weissbrodova 18.5.1951)
Foto
Dobrý den, máte blok na krční páteři a na kostrči. Jste bez energie, vitamínů a minerálů a mám podezření na boreliozu. Zkuste začít mojí akupresurou (24 min zápěstí na zápěstí, opakovat každý týden 20 minut), 2 měsíce denně a potom ob den užívat všechny vitamíny a minerály. Odblokovat páteř a jednou za tři měsíce opakovat. Dále doporučuji vyšetření z krve na infekce, zejména na boreliózu. Pokud se objeví protilátky, doporučuji léčit. Když se vše povede, za 4 měsíce budete zdravá a berle nebudete potřebovat.
Opustila mě žena,najdu ještě jinou lásku a kdy by to asi bylo.Narozen 11.3.1965.A ještě dotaz jak budem s bývalkou spolu vycházet.Děkuji za odpoved (Libor S.)
Foto
Dobrý den, buďte rád a oslavujte to, že máte možnost potkat mladší a hezčí ženu, se kterou si budete více rozumět. Jste narozen v roce nejsilnějšího znamení čínské astrologie, draka. Od roku 2012 vám začalo dobré období, které bude trvat ještě 10 let. Drak si nerozumí jenom se znamením zajíce, prasete a psa. Když se "pochlapíte", tak už na Silvestra můžete potkat dobrou partnerku pro celý život, se kterou můžete mít ještě potomka.
Bude úspěšný pracovní rok a jaké budou vztahy s dětmi.Dcera 11.6.83,syn 30.3.87.Děkuji a přeji pěkné svátky. (Růžena Polášková,23.1.1964)
Foto
Dobrý den, ve vztahu s dcerou nevidím problém, ale syn je tvrdohlavý, patrně po otci, a protože je přecitlivělý zajíc (vy jste také v čínské astrologii zajíc), působíte na něj svojí psychickou silou tak, že vaše projevy bere jako útok na svoji osobu. Když se "změkčíte" kulatým amuletem z červeného kamene a synovi a jeho otci (po kterém je psychicky slabší) hranatý amulet z modrého kamene, tak nebude problém ve vztahu ani s ním ani s jeho otcem.
Podari se nam s manzelem zacit uspesne podnikat tento rok v CR?Dekuji za odpoved! (Marcela Lücke 29.12.1981)
Foto
Dobrý den, máte obchodní talent, víte, co chcete, takže obecně není problém. Jediný problém je, že Česko je pro vás vhodná oblast na podnikání jen ze 60%. Například země BENELUXU na 80%, Anglie dokonce na 100%, Itálie také maximum.
Zlepší se má finanční situace? (Renata Matulíková)
Foto
Dobrý den, záleží na vás, kolik pro zlepšení finanční situace uděláte. Mám podezření, že jen sníte a nic pro to neděláte. Doporučuji rituál dospělosti, který by vás mohl dostat do reality a potom se vaše finanční situace zlepší a nejenom to, i se zbavíte strachu, že nezvládnete úkoly na vás kladené jako na dospělou. Rodiče vás vidí jako osmiletou a vy se tak bohužel někdy i chováte. Pomůže tedy rituál plus amulet - čtyř nebo pěticípá hvězda z fialového kamene.
Dobrý den, mám přijmout pozvání na schůzku s mužem 27.1.1958 Břeclav, já 19.2.1962 Třebíč, 04hod. Děkuji a přeji Vám vše dobré (Lucie)
Foto
Dobrý den, doporučil by na schůzku jít, protože se z toho může vyklubat trvalý vztah.
Dobrý deň , mám za sebou veľmi zlý rok , vôbec sa mi nedarilo, teraz dokonca sused mi robí zo života peklo fajčí deň-noc marihuanu, hľadala som pomoc u polícii nevedia pomôcť, mám nádej, že to skončí bez ujmy na mne ? (Eva Tomoriová nar.21.11.1949)
Foto
Dobrý den, je třeba počítat s tím, že každá akce vyvolá reakci. Jste narozena v silném znamení buvola a hrozí, že nevhodně zareagujete a tím si proti sobě popudíte lidi. Když si dáte na dveře větvičku cesmíny (chrání náš domov, ochraňuje nás před zlými duchy a vším zlým a špatným), tak se vám nic nestane.
prožila jsem ne moc dobrý rok 2013, hlavně první polovinu, hlavně co se týká partnerských vztahů, bude rok 2014 klidnější pro mne, v lednu 2014 se má dceři narodit miminko,tak jestli bude vše v pořádku, ona sama prodělala před 2lety nádorové onemocnění, tak mám trochu strach. Děkuji (Hana Horáková)
Foto
Dobrý den, dceři doporučuji zbavit se prapůvodní příčiny nádorového onemocnění - rakovinové viry (3 týdny užívat rakytník, šalvěj, zlatobíl a jednou za rok preventivně vždy 14 dnů). Také doporučuji zbavit se infekce, mám podezření na chlamydie, které má, jak partner, tak plod, takže doporučuji léčit až přestane kojit. Co se týká vás, doporučuji odpustit odešlému partnerovi (je třeba přiznat, že vztah je dar a každý má právo do vztahu dobrovolně vstoupit i z něj dobrovolně vystoupit, protože nikdo není ničí majetek). Až odpustíte, potkáte nejenom partnera, ale čeká vás i štěstí. 30.12.2014 ve 12 hodin doporučuji intuitivně zrealizovat nápad ohledně výhry, máte šanci vyhrát.
nar. 12.1.1969 Mám za sebou náročné dva roky v osobním životě a ráda bych věděla, zda se již vše obrátí v to lepší. (Renata Šoustková)
Foto
Dobrý den, doporučil bych vám změnu, kterou můžete začít u sebe. Mám podezření, že jste prodělala potrat. Pokud to tak je, doporučuji rituál usmíření se s energii zemřelého. Potom doporučuji amulet ve tvaru "papírového draka" - křížek se spojenými stranami, z modrého kamene. Také doporučuji rituál odpuštění těm, co vám ublížili a rituál, aby vám odpustili ti, kterým jste ublížila vy. Jedině takto se můžete odrazit ode dna a vyrazit vstříc vaší růžové budoucnosti. Pokud jste rozvedená, doporučuji změnu příjmení, protože příjmení bývalého muže vám bude bránit ve vztazích. 21.3.2014 ve 12 hodin vám začne dobré období. To, co vás první napadne v oblasti výhry, bych doporučil zrealizovat. Co bude dál, záleží na vás, ale osud už vám nebude do vašeho života negativně zasahovat. Pokud bude něco špatně, pokazíte si to jedině vy sama.
Dobrý den. Mám problémy s páteří. Uzdravím se ? Děkuji za odpověď (Danuše Brázdová)
Foto
Dobrý den, vaším oslabeným orgánem není jen páteř, ale také trávící soustava, kosti a klouby. Abyste se uzdravila a zdraví si udržela, bylo by dobré změnit jídelníček na "španělsko-italský". Máte alergii na lepek, takže doporučuji nekonzumovat potraviny z pšenice. Vápník organismus přijímá pouze v kombinaci s hořčíkem, vitamínem D, K a C. Mám podezření na infekce (chlamydie, borelioza...), proto doporučuji vyšetření na většinu infekcí. Pokud se objeví v těle protilátky, doporučuji léčit se spolupráci s lékaři (většina lékařů už ví, že chlamydie i borelioza jsou mutace, na které je třeba dvojnásobná dávka ATB). Preventivně doporučuji užívat oregáno a byliny na podporu trávení, případně trávící enzymy. Když toho dodržíte, do půl roku budete zdravá jako rybička.
Jmenuji se Libuše nar.19.8.1949 - ráda bych se zeptala na zdravotní stav a zda ještě potkám nějakého přítele a co mě čeká v roce 2014 . Děkuji a přeji hodně zdraví a krásné vánoce.( melodie999@seznam.cz) (Libuše Váňová)
Foto
Dobrý den, dlouho jste partnera nechtěla, což se až v těchto dnech začíná měnit. Máte šanci do jara partnera mít a to tak, že budete odpovídat na inzeráty mužů. Od konce léta byste mohla s tím, koho si vyberete, i žít a začne tak nová etapa vašeho života. Co se týká zdraví, máte oslabenou trávicí soustavu, kosti, klouby a páteř, Proto se zdravotní stav zlepší změnou jídelníčku (český bych doporučil vypustit a přeorientovat se "španělsko-italský"). Na udržení zdraví je nutný pohyb, alespoň 3x-4x týdně jednu hodinu a užívat minimálně ob den všechny vitamíny a minerály. Tři týdny doporučuji užívat rakytník, šalvěj, zlatobíl na zbavení se virů a čtyři měsíce oregáno na zbavení se infekce. Vápník váš organismus přijímá pouze v kombinaci s hořčíkem a vitamínem C.
Co mně zásadniho čeká v roce 2014? (Adriana Stanojković, 30.5.1978)
Foto
Dobrý den, od 1.2.2014 vám začne dobré období a mohla byste otěhotnět. Koncem příštího roku vás čeká zásadní změna ve vašem životě, co se týká bydlení. Mohla byste odcestovat i do zahraničí. Mohlo by se stát, že se vám nebude chtít, ale až po půl roce v zahraničí byste zjistila, že jste udělala dobře.
dobrý den,já 21.4.1954,partner 5.5.1956,naše vyhlídky ve vztahu,zdraví dětí a finance Děkuji Bára (Bára)
Foto
Dobrý den, měla jste 4 roky špatné období, které končí 30.1.2014. Na jaře vás čeká zajímavá pracovní nabídka, kterou doporučuji přijmout, protože přinese peníze a radost ze seberealizace. Neměla byste o této nabídce říkat žádné kamarádce, protože máte okolo sebe dvě, které vám nepřejí. Co se týká zdraví, tak cítím problém ve spodní části páteře, doporučuji proto cvičení na spodní část páteře a jednou za 3 měsíce návštěvu chiropraktika. Z toho dlouhého špatného období jste unavená a podle mé teorie i zablokovaná pro přijímání energie, vitamínů a minerálů. Proto doporučuji začít nové období mojí akupresurou (zápěstí na zápěstí (24 minut a jednou týdně opakovat 20 minut, po příchodu od chiropraktika vždy 17 minut), dále doporučuji dva měsíce užívat denně všechny vitamíny a minerály a dále 2-3 týdně. Tím si udržíte zdraví do vysokého věku. S dětmi v příštím roce problémy nevidím.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaký bude můj rok 2014 po stránce práce, zdraví a lásky. Děkuji a přeji příjemný den. Pavla (Pavla)
Foto
Dobrý den, v průběhu jara bude vaše pracovní úsilí oceněno zvýšením platu nebo novou nabídkou na lepší práci. Co se týká zdraví, doporučuji jednou za měsíc zajít k dobrému chiropraktikovi na odblokování spodní části páteře (bederní, křížová, kostrč) a jiné problémy u vás zatím nevidím. Od května vám začíná dobré období na vztahy, takže přes léto můžete někoho potkat, ale připadá mi, že vám ve vztazích brání lidi okolo vás. Proto to chce buď udělat změnu a z prostředí, které vás "táhne dolů" odejít, nebo si pořídit amulet (čtyřcípá hvězda z fialového kamene), díky kterému vás nebudou moci negativní lidé okolo vás negativně ovlivňovat. Potom už neměl být problém v ničem.
Dobrý den, narodila jsem se 27.8.1990 a chtěla bych se zeptat, jak to bude v příštím roce s láskou a financemi a zdravím... předem děkuji za Váš čas a odpověď... přeji hezký den a krásné svátky... :-) (Ivana Ulčová)
Foto
Dobrý den, jste narozena v čínské astrologii v roce koně a lidé v tomto znamení měli neměli 3-4 roky dobré období. Od února vám začíná dobré období, kdy vás čeká nabídka na lepší práci, kde byste mohla hodně cestovat a to by mohlo znamenat obrat k lepšímu ve vašem životě. Nejenom díky tomu vás čeká koncem roku láska, z které bude vztah na celý život a dvě děti.
Dobrý den,chtěla bych věštbu pro sebe i manžela Miroslav 23.8 1961 ,Markéta 13.5 1969.Děkuji Markéta (Makéta)
Foto
Dobrý den, ze strany partnera nevidím ve vašem vztahu problém, on je spokojený. Ale vy spokojená nejste a sníte si o tom, že by nebylo špatné, kdyby se objevil někdo dokonalejší. To by se i mohlo stát, ale myslím, že by to nebylo na trvalý vztah, že by mohl být pouze milence na dobu určitou. S partnerem se k sobě hodíte, jen by bylo dobré vztah oživit, a protože to neudělá on, pokuste se o to alespoň vy. Doporučil bych změnu image (barva vlasů, účesu, líčení), začněte chodit někam cvičit. Tím v něm vzbudíte nejistotu a to by mohlo vzbudit větší zájem o vás. Je si vámi moc jistý, což je pro váš vztah škodlivé. Tím máte šanci vztah oživit a doporučil bych, abyste potom v létě společně odjeli do nějaké exotické oblasti, kde se váš vztah ještě více oživí.
Dobrý den,Otázka:jak se bude vyvíjet náš vztah s partnerem?Podaří se mi otěhotnět a kdy? Děkuji:) (Jana Ernestová nar. 24.7.1979)
Foto
Dobrý den, z vaší strany ve vztahu není problém, ale mám pocit, že jste stažená stresem a strachem, že nemůžete otěhotnět a tím ztratíte partnera. Vaše intuice je správná, pokud do 5 měsíců neotěhotníte, partner má opravdu v úmyslu odejít. Takže moje doporučení je, zbavit se strachu a uvést tělo (do chodu mými akupresurami, každou 24 minut, zápěstí na zápěstí, opakovat každý týden 20 minut, nechat odblokovat naraženou kostrč a zbavit se oba infekce, tzn. vy 4 měsíce a partner 5 měsíců užívat oregáno). Dva měsíce denně potom od den užívejte všechny vitamíny a minerály. Doporučuji amulet červené srdíčko, díky tomu budete v pořádku a budete moci otěhotnět a donosit zdravý plod. Potom by se mohlo ale ukázat, že není v pořádku váš partner a hrozí, že do půl roku od něj odejdete vy.
Dobry den,najdu konecne stesti a lasku?datum nar.24.10.1966,nebo co me ceka v budoucnu.Dekuji za odpoved.Hanka (Hana)
Foto
Dobrý den, čtyři roky jste měla špatné období, které končí 30.1.2014. Proto začne dobré období od února 2014 a čeká vás úžasné období, kdy na jaře dostanete nabídku na velice dobrou práci. 21.3.2014 ve 12 hodin intuitivně musíte přijít na to, v čem vyhrát, a běžte to zrealizovat. V květnu potkáte lásku a od toho okamžiku vám začne štěstí, které bude trvat až do smrti.
Co mě čeká v roce 2014? Děkuji za odpověď. Dana (Dana Adamcová, 20.5.1963)
Foto
Dobrý den, ještě 9 let bude trvat vaše dobré období, které začalo v roce 2011. I přesto hrozí krádež nebo finanční ztráta na jaře, které můžete zabránit, když si budete dávat větší pozor. V létě by mohla přijít nabídka zajímavé práce a nesmíte zaváhat, jinak o ní přijdete. Na podzim hrozí problémy zdravotní (žlázy - štítná, prsní, gynekologické), kterým předejdete, když se zbavíte virů - 3 týdny rakytník, šalvěj, zlatobíl a 4 měsíce užívat přírodní ATB-oregáno.
Dobry den, rada bych se dozvedela co me ceka v oblasti partnerskeho vztahu a predevsim materstvi v roce 2014, dekuji Petra (Petra Wessely 4.8.1971)
Foto
Dobrý den, měla jste čtyři roky špatné období, které bohužel ještě do léta příštího roku potrvá, ale potom si budete moci vše vynahradit. Partnerský vztah se zlepší a koncem roku by mohlo dojít i k početí, kdy by se vám v roce 2015 mohl narodit syn. Doporučuji provést moje akupresury (poprvé 24 minut, ruce křížem, zápěstí na zápěstí,opakovat každý týden 20 minut), 2 měsíce denně a potom 2-3 x týdně užívat všechny vitamíny a minerály, nechat si odblokovat naraženou kostrč a jednou za půl roku opakovat a potom nebude problém ani se zdravím, ani s otěhotněním a donošením plodu.
Dobrý den, zvládne mladší dcera přijímací zkoušky a dostane se na vybranou školu? Děkuji P. (Petra Mouchová)
Foto
Dobrý den, když přestane mít strach, že to nezvládne, tak ano. Ale mám obavy, že ji strach ovládá. Doporučuji vám pořídit jí amulet na zbavení se strachu, což by mohla být čtyřcípá hvězda z křišťálu. Potom zvládne všechno.
Pěkný den, mohla bych vědět,co mě čeká v roce 2014 .Děkuji (Dana Kovářová,27.11.1954)
Foto
Dobrý den, měla jste 4 roky špatné období, které končí 30. ledna 2014. Proto vás od té doby čeká štěstí, v létě vyřešení nepříjemných záležitostí z minulosti a na podzim láska.
Dobrý den, zdravím, přeji krásný den. Chtěla bych vědět, zda v roce 2014 najdu partnera a otěhotním. Krásný zbytek dne přeje Tina (Tina Mareckova 18:2:1976)
Foto
Dobrý den, na potomka opravdu čas běží, mám pocit, že by do dvou let ještě nemusel být problém otěhotnět. Asi to i stihnete s partnerem, kterého můžete příští rok v květnu potkat. Jako amulet bych doporučil růžový ovál (růženín), který vás změkčí oproti mužům, kteří by se vás díky vaší síle mohli bát.
Dobrý den Stanley, zdravím vás a přeju krásný den. Dotaz zásadní, podaří se mi v roce 2014 nalézt partnera a otěhotnět? Děkuji za odpověď. Maria (Maria Lin)
Foto
Dobrý den, dítě by mělo být "vedlejším produktem" dobrého vztahu z lásky, proto je dobré mít nejdříve dobrý vztah, který by se vám během příštího roku mělo povést vyřešit. Otěhotnět by se vám sice povedlo, ale doporučuji partnera minimálně rok poznávat a potom nebude problém, abyste v roce 2015 otěhotněla a narodila se vám krásná dcera.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co mě pozitivního čeká v novém roce( najdu životního partnera ?). Děkuji. Přeji Vám krásné Vánoce a v novém roce ať se Vám daří. Petra ( 11.11.1976, hodina narození 16:10 ) (Petra)
Foto
Dobrý den, v roce 2012 vám začlo dobré období, které bude trvat ještě 10 let. Máte všechny předpoklady mít se dobře, máte obchodní talent. Jenom muži se vás trochu bojí, protože jste silná osobnost nejenom podle čínské astrologie (drak). Na změkčení vaší "síly" doporučuji amulet - červené srdíčko, poté toho správného partnera do dvou měsíců potkáte. Hodně zdraví, štěstí, lásky a peněz nejen do Nového roku.
Dobry den chci se zeptat zda najdu v pristim roce partnera pro zivot,a jak bude vypadat ma financni situace.dekuji ola. (ola)
Foto
Dobrý den, vaše reálná představa na partnera je 75 %, 10 % jste ochotna slevit, takže pořád chybí 15% do reality. Když o 15% snížíte své požadavky na partnera, máte šanci jej potkat už koncem tohoto roku nebo na jaře roku 2014. Schopní muži (podle amerických psychologů a mých zkušeností z mé bývalé seznamovací agentury) hledají ženy podle vzorce: věk muže děleno dvěma plus sedm. Kdybych se vás zeptal, jaké číslo vás napadne, když se na něco ptám....? Podle mě byste odpověděla 7, proto doporučuji rituál dospělosti a pak se vám bude dařit jak ve vztazích, tak v životě. A vzhledem k tomu, že máte obchodní talent, který zatím nevyužíváte, tak po skončení rituálu dospělosti jej budete využívat a budete se mít dobře. Příští rok v červnu dostanete zajímavou nabídku na práci, kterou doporučuji přijmout. Přinese to hodně peněz.
nar. 7.3.1967 od 0-2hodin v noci v MB. Minule jste mi věštil, že od roku 2014 mi začíná fantastické období, které už nikdy neskončí-chci se optat, zda to stále platí-jestli mě čeká nějaká zásadní změna-třeba v zaměstnání?Asi před 15lety mi jeden astrolog řekl, že budu hodně bohatá a pořád NIC. Co bych si měla proto udělat? Měla bych si vsadit,popř. co- jaká čísla popř. kdy? Mám vyloženě nějaký šťstný den, kdy se vše povede?Děkuji M  (MArcela)
Foto
Dobrý den, od února 2014 vám začíná dobré období, zkuste vymyslet, co zrealizovat v oblasti výhry 21.3.2014 ve 12 hodin. Nemyslím si, že máte obchodní talent, který by mohl být příslibem k velkým penězům, proto je potřeba se držet spíše při zemi, než létat v nebi. Napadá mě čínské přísloví, že lepší je sbírat plody na zemi, než snít o plodech v nebi. Můžete se mít dobře, když budete v realitě a něco pro to uděláte. Ale vaše příjmy vidím ve výši 15-35 tisíc měsíčně.
Dobrý den, chci vědět jestli jsem se Vámi doporučenou léčbou již zbavila chlamydii a co mě čeká v roce 2014 - part. vztah, peníze, zdraví a další důležité aspekty. Děkuji a přeji hezké vanoční dny (Hana Nováková, 28.7.1962)
Foto
Dobrý den, díky za pozdrav, infekce jste se zbavila a dokonce jste posílila imunitní systém natolik, že už je nemusíte tak snadno znovu dostat. Přesto doporučuji jednou za 3 měsíce nebo v chřipkovém období preventivně užívat 14 dnů oregáno. V červnu potkáte zajímavého muže. Pro zdraví děláte tolik, že budete zdravá až do 100 let. Zkuste 30.12. ve 12 hodin vybudit intuici a první, co vás napadne v oblasti výhry, jděte zrealizovat, máte šanci vyhrát. Od léta budete mít dobré nápady, které když zrealizujete přinesou peníze.
nar. 12.4.1945 mám již dva roky zdravotní problémy-prodělala jsem slabou mrtvičku.Moje problémy jsou hlavně brnění nohou a rukou-klepu se. Doktoři mi předepisují léky po kterých se necítím dobře,říkají, že nespolupracuji-vyměnili mi některé léky i jsem změnila lékaře.A i přesto nejsem schopna normálně fungovat- opravdu je mi špatně. Bude to ještě někdy lepší-co mám dělat. Děkuji M (Marcela)
Foto
Dobrý den, správně intuitivně cítíte, že vám léky nepomohou, protože příčina je v krční páteři. Máte blok mezi prvním a druhým krčním obratlem a tím pádem nedostatek energie v mozku a hlavě obecně, a proto chybí zejména fosfor a B12. Zkuste moje akupresury (na poprvé 24 minut, zápěstí na zápěstí), opakovat každý týden 20 minut. Nechat si odblokovat dobrým chiropraktikem krční páteř (nejlépe reflexní masáží - palce u nohou). Také doporučuji minutu denně cvičit na krční páteř. Dva měsíce denně užívejte všechny vitamíny a minerály (nezapomenout na fosfor a B12). Pokud neseženete preparát s fosforem, můžete ho koupit v homeopatické formě ředěný CH9, užívejte 6 granulí v poledne. Po první akupresuře, doporučuji být tři dny 20 minut ve vaně, ve sprše nebo u stromu - náhradní zdroj energie pro vás vhodný. Za tři dny se budete cítit pět lépe a za dva měsíce budete zdravá, když udržíte odblokovanou krční páteř, udržíte si i zdraví až do 100 let.
Dobry den,jmenuji se Barbora Janebová,nar.16.3.1988.a chtěla bych vědět zdravi a jestli mi vydrží manželství,manžel Tomáš 2.3.1983.děkuji  (Bára)
Foto
Dobrý den, jste narozená v roce draka a partner prasete (prase je pán draka, sluha koně). Perspektiva je z obou stran, proto má cenu problém ve vztahu řešit, a to tak, že si pořídíte domů skleněný kříž (u sklenáře nechat uříznou obě ramena, 30x3 cm a 12x3 cm, slepit vteřinovým lepidlem, do rohů 4x modrý kámen nebo sklo, doprostřed červený). To vyruší negativní vibrace spojení pán-sluha a opět se začnete milovat jako před svatbou. Co se týče zdraví, máte naraženou kostrč, doporučuji jednou za půl roku nechat odblokovat chiropraktikem. Kvůli naražené kostrči byste mohla mít gynekologické problémy a problémy s ledvinami, které pravidelným odblokováním pominou. Partnerovi bych doporučil změnu jídelníčku na (španělsko-italský) a omezovat český. Měl by také cvičit, posilovat zádové svalstvo, aby tělo nenesla páteř, ale svalová hmota, protože u něj cítím oslabené kosti, klouby, páteř a trávicí soustavu. Vápník jeho organismus přijímá jen v kombinaci s hořčíkem a vitamínem C. Přibližně od 40 let doporučuji užívat želatinu na klouby, aby se vyhnul problémům ve stáří.
dobry den,chtěla jsem se zeptat co mě čeká v novém roce 2014,a jak se bude vyvýjet náš vztah s přítelem 18.7.1984.dekuji (martina mikova 7.8.1973)
Foto
Dobrý den, ve vztahu nevidím problém, jste pro sebe ti praví. Jen by to chtělo něčím oživit, protože mi připadá, jako kdyby váš vztah trval 20 let. Asi by bylo dobré změnit místo bydliště a začít společně něco budovat zajímavějšího. Oba na to máte. Na jaře byste mohla přijít do jiného stavu, mohl by to být syn.
Dobrý den, zajímá mě co mě čeká a jaká bude má a naše společná budoucnost v oblasti jak soukromého, tak pracovního života a zdraví v roce 2014 s mým přítelem. Já jsem Kohout-Panna 1981 a on Pes-Vodnář 1959. ( Elle)
Foto
Dobrý den, jste spolu ve spojení pán-sluha (kohout je pán psa, sluha zajíce). Perspektivu ve vašem vztahu vidím až do smrti, ale ptáte se právě proto, že ve vašem vztahu chybí cit. To je právě kvůli zmiňovanému vztahu pán-sluha. Doporučuji vyrobit skleněný kříž, který dáte do bytu (nechat uříznout u sklenáře, 30x3 cm a 12x3 cm, slepit vteřinovým lepidlem, do rohů nalepit 4x modré sklo nebo kámen a doprostřed jedno červené sklo nebo kámen), to vyruší negativní vibrace zmiňovaného spojení a od prvního dne do vašeho vztahu vstoupí láska. Tím se váš vztah zlepší o 100%. Potom oba nebudete trpět psychosomatickými problémy, které teď pociťujete, protože se vám zdá, že vztah nefunguje. Tím se zlepší i zdravotní stav. Hodně štěstí.
Dobry den Stanley..zajimal by me vztah mezi mnou a Davidem datum narození moje(Adriana 24.1.1990 a David 13.6.1978)zda spolu budeme.. nebo kdy se mohu těšit na budoucího partnera.. moc děkuju Adriana (Adriana )
Foto
Dobrý den, v čínské astrologii jste had v roce koně, tudíž vám letos začalo docela dobré období, ale podle mě budete až s druhým partnerem, kterého od teď potkáte. Prvního potkáte ještě koncem letošního roku a toho pravého začátkem léta příštího roku a s tím budete dvě děti. S Davidem cítím váš vztah jen jako eroticko-kamarádský do doby, než si každá z vás najde toho pravého.
Dobrý den, narodila jsem se 28. 2. 1959 a chtěla bych se Vás zeptat, zda mě ještě potká láska. Jestli dcerka zdárně dokončí magisterské studium a finanční situace syna. Děkuji. (Jana)
Foto
Dobrý den, partnera potkáte příští rok na jaře, ale musíte být aktivní a to tak, že budete odpovídat na inzeráty, ne si je dávat. Dcera magisterské studium úspěšně dokončí a syn má obchodní talent, takže může mít finanční situaci podle toho, kolik pro danou věc udělá. Když bude pracovat hodně, bude mít hodně, když nebude pracovat vůbec, nebude mít nic. Zatím tuto situaci neřeší a zhruba do dvou tří let začne být více aktivní a mít i více peněz.
Prosím, kdy prodám dum v kterém ted bydlím.Děkuji (liba 18.7.1966)
Foto
Dobrý den, dům prodáte začátkem jara 2014. Kdybyste slevila, prodala byste ho dnes, ale nedoporučuji slevovat, ale spíše počkat do jara, až se zvedne zájem o nemovitosti.
13.12.1970 dobry den chci se zeptat na manzelovo zdravi 13.3.1965 ,synovo zdravi 3.8.1989 a jestli je pro nas vhodny dum ktery prave rekonstrujeme ,chceme se prestehovat protoze v nynejsim dome se necitime dobre moc dekuji (Pavlina Novotna)
Foto
Dobrý den, současné bydlení je opravdu nedobré. Podle mě vám to odebírá velké množství energie a zhoršuje psychiku, proto co nejdříve doporučuji přestěhovat se domu, který rekonstruujete, protože tam je skvělé prostředí. Manžel nemocný není, jen je bez energie, vitamínů a minerálů, takže stačí provést mou akupresuru 24 minut (zápěstí na zápěstí) a jednou týdně opakovat 20 minut. Dva měsíce doporučuji užívat všechny vitamíny a minerály. Dále doporučuji, aby nechal chiropraktikem odblokovat naraženou křížovou kost a kostrč (potřeba opakovat jednou za půl roku) a bude zase fit. Váš syn nemocný není, ale má také naraženou kostrč a to už z dětství, takže doporučuji rovněž jako otec jednou za půl roku odblokovávat pravidelně. V novém domě problémy mít nebude.
dobry den chtela bych se zeptat na me zdravi 14.6.1992 a na partnerovo zdravi 9.8.1989. a jestli mame vhodne bydleni dekuji (Lucie Novotna)
Foto
Dobrý den, bydlení máte dobré, i když cítím, že do dvou až tří let ho budete měnit a pak budete mít bydlení ještě lepší. Ani vy ani partner nemocní nesjte. U vás obou cítím jen bakteriální infekci - chlamydie (které 80 % lidí), proto doporučuji užívat jen přírodní ATB - oregáno, vy 4 měsíce a partner 5 měsíců. Potom preventivně jednou za 3 měsíce 14 dnů. U partnera cítím ještě naraženou kostrč, takže bych doporučil její odblokování jednou za 3-4 měsíce pravidelně. Kvůli tomu by mohl mít problémy s ledvinami, časem se srdcem a kyčelními klouby.
Čeká mě v roce 2014 láska? Děkuji (Alena)
Foto
Dobrý den, sám je jen ten, kdo chce být sám. Od podzimu letošního roku nechcete být sama, a proto když se budete dál radovat ze života jako teď, tak ho potkáte. Dobré období na seznámení máte od prosince 2013 do prosince 2014. Na "změkčení" vaší psychické síly, pro kterou se váš muži bojí, bych doporučil růžové kolečko nebo srdíčko jako amulet. Potom nebudou problémy.
Narozen 11.3.1965Odešla ode mě žena a právě se rozvádíme.Naajdu v příštím roce nějakou novou a lásku a jak to bude po zdravotní stránce a finanční (Libor Stehlík)
Foto
Dobrý den, buďte rád, potkáte mladší a hezčí ženu, a proto vám vaše bývalá žena uvolnila cestu. V čínské astrologii jste had, tento rok je vaším osobním rokem a začíná nová a lepší etapa vašeho života. Poděkujte odešlé partnerce za krásné chvíle, které jste spolu prožili, popřejte jí i sobě hodně štěstí ve vašich nových životních cestách. Pokud se od toho rychle oprostíte, tak už na silvestrovské veselici si můžete najít novou partnerku. Doporučuji amulet čtyřcípou hvězdu z fialového kamene, což posílí vaši sebedůvěru a díky ní budete schopen být větší oporou své nové partnerce, než cítila ta odešlá. Máte obchodní talent, ale neumíte jej naplno využít. Rovněž bych doporučil rituál dospělosti. Nemocný nejste, máte velké léčitelské schopnosti. Jen jste ze stresu a strachu, který vás ovládá, bez energie, vitamínů a minerálů. Zkuste moje akupresury, poprvé 24 minut, ruce křížem, zápěstí na zápěstí a jednou týdně opakovat 17-20 minut, 2 měsíce denně a potom denně užívat všechny vitamíny a minerály, 4 měsíce užívat oregáno, potom preventivně 2x týdně a budete zdravý až do 98 let.
Narozena 21.9.1970. Chtěla bych se zeptat zdali se vrátím ke své lásce či jestli najdu novou svou Druhou část. Děkuji Eva (Eva Hořínková)
Foto
Dobrý den, ke své lásce se nevrátí, protože o vás nemá zájem. Když se zbavíte závislosti na předchozím partnerovi a (dospějete - rituál dospělosti), tak potkáte už koncem tohoto roku nového partnera a na jaře dalšího, který bude tím trvalým. Na nevědomé úrovni jste ve svém dotazu prozradila, že jste rozpolcená (najdu svou druhou část), takže doporučuji amulet spojený ze dvou kamenů - fialový kámen a křišťál. Tím dojde k harmonizaci vaší duše i těla a dostanete se tím do reality.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co mě čeká v roce 2014? (Jana 13.5.1963)
Foto
Dobrý den, v roce 2011 vám začalo dobré období, které bude trvat ještě 9 let, takže problémy, které jste si nadělala v minulosti se objeví, ale podaří se vám je dobře vyřešit. Doporučuji rituál dospělosti, protože chyby jste dělala a děláte proto, že vás rodiče viděli a vidí stále jako dítě a vy se tak v některých situacích i chováte. Tato věta se týká 80% lidí, kteří jsou "zamrzlí v dětství", protože nás rodiče vidí stále jako děti a tím nám neumožňují dospět. Větu je potřeba opakovat v poledne 12x, 12 dní, 3-7 dní po sobě a zní: Dospělosti přijímám tě jako součást svého života, vezmu si z tebe , kolik budu potřebovat, abych teď hned dospěla na svůj věk a přijmula odpovědnost odpovídající mému věku a tím se zbavuji strachu, nejistoty, nesebedůvěry, závislosti a naivity.
zdraví,láska,práce a peníze v roce 2014? nar.6.2.1957 (Michaela)
Foto
Dobrý den, zdraví-problém nevidím. Doporučuji jen změnu jídelníčku na španělsko-italský. V oblasti vztahů vás osud neovlivňuje, co uděláte, to budete mít. Ale v této oblasti u vás cítím, jako kdybyste byla na houpačce, jednou nahoru, jednou dolů. Pomohl by vám amulet z červeného kamene, který by vám umožnil se nebát více se ve vztahu otevřít citově a naučit se odpouštět. Potom nebudete mít problémy. Co se týká práce, tak vám osud ze 70% pomáhá nacházet dobré příležitosti. Pokud budete fit a budete poslouchat intuici, budete se mít celý život dobře díky obchodnímu talentu, který máte velký. I v této oblasti bych doporučil více citu.
Podle předpovědi kterou si nechala vypracovat moje babička,mám onemocnět a zemřít,předpověd ovlivnovala celé mé dětsví,protože babička me vychovala a neustale se o me bála,mám zemřít dříve než ona,jí je 82 roku..děkuji.A.F. (Andrea Fischerová 15.4.1974)
Foto
Dobrý den, smrt je jediná jistota, kterou máme všichni. Vy se můžete těšit, že když poslechnete pár mých rad, zemřete zdravá a šťastná ve 104 letech. Doporučuji jednou týdně opakovat akupresuru (20 minut v zimě, 17 minut v létě)zápěstí na zápěstí, ob den užívat vitamíny řady B, C, rutin, carnitin, křemík, železo, hořčík, vápník, fosfor, zinek, selen, jód, koenzym Q10. Podle mě máte chlamydie a má nebo měla je i vaše rodina, a proto doporučuji všem 4 měsíce užívat přírodní ATB - oregáno a preventivně jednou za 3 měsíce 10-14 dní. Když k tomu přidáte pohyb, vhodný jídelníček (kombinace klasického českého se španělsko-italským), tak budete zdravá až do smrti. Zkuste se naprogramovat takto nově a přemazat tak program vaší babičky ve vašem podvědomí a bude líp. K tomu vám dopomůže amulet z modrého kamene ve tvaru čtyřcípé hvězdy.
Dobrý den,mám 64 roků a žiju 9 a půl roku sama a taky mám zdravotní a finanční problémy.Prosím,budu ještě někdy šťastná a zlepší mi se mi zdraví? Děkuji za odpověď (Věra Kličková)
Foto
Dobrý den, asi jste to v životě neměla lehké, ale jste silná osobnost a samozřejmě máte šanci být šťastná. Patrně jste ze sebe trochu dělala oběť, ale jistě jste si stačila všimnout, že to nezabralo, proto je potřeba se zvednout ze dna, kam jste se dostala a vyrazit vstříc vaší růžové budoucnosti. Doporučuji rituál odpuštění těm, co vám ublížili a rituál požádání o odpuštění těm, kterým jste ublížila vy (může to být formou mše v kostele). Pořiďte si fialový amulet ve tvaru papírového draka, kterého pouští děti ve větru (kříž, který je ohraničený). Cítím navíc energie dvou zemřelých okolo vás. S touto energii je potřeba se rozloučit, buď vhodným rituálem, nebo mší, kterou za ně necháte sloužit. Když se vám podaří udělat "pomyslnou čáru za minulostí", můžete už od Vánoc začít nový život a dokonce už při oslavě Nového roku potkat spřízněnou duši. Zkuste mou akupresuru (zápěstí na zápěstí a držet 24 minut, každý týden opakovat 20 minut), 2 měsíce denně užívat všechny vitamíny a minerály, dále ob den čtyři měsíce užívat oregáno na zbavení se infekce a do dvou měsíců budete jako rybička. Hodně štěstí.
co nás čeká v příštím roce ohledně podnikání a zdraví.Děkuji předem Irena hnízdilova-9.8.1963,luděk-16.11.1959-Hlavně co máme dělat a v jakém oboru-podnikání-děkuji za odpověd (irena hnizdilova)
Foto
Dobrý den, máte umělecký talent, protože v čínské astrologii jste zajíc. Váš partner je prase, takže má také umělecký talent a estetické cítění a také cit pro děti a rodinu. Obchodní talent máte oba, mohli byste mít například soukromou školku, cukrárnu, potraviny, doplňky pro bydlení. V těchto oblastech vám půjde podnikání bez dobře. Letošní rok pro vás nebyl dobrý, ale ten příští bude lepší o 10 % a každý další rovněž o 10 %, když pro věc uděláte, co se může a má. U vás cítím problémy s krevním oběhem a se srdcem, a to ze stresu. Doporučuji více pohybu a užívat potravinové doplňky s vitamíny řady B, C, rutin, křemík, hořčík, vápník, fosfor, zinek, selen, jód a koenzym Q10. Partner rovněž není nemocen, pouze cítím oslabené dýchací ústrojí a žlázy (prostata a štítná žláza. Doporučuji užívání podobných vitamínů a minerálů. Zdravotní problémy ani u jednoho nevidím. Pouze stres.
Dobrý den, zajímala by mě moje budoucnost, hlavně co se práce a zdraví týká. Předem děkuji za odpověď. Bára, 30.8.1988 (Barbora Poláková)
Foto
V čínské astrologie jste drak, což je nejsilnější znamení. Máte velký obchodní talent a jste realistka, proto budete stoupat pořád nahoru. O svou budoucnost, co se týká práce, nemusíte mít vůbec obavy. Budete úspěšná a to i v zahraničí. Co se týká zdraví, máte oslabené žlázy (lymfa, štítná, gynekologické prsní) a to kvůli nedostatku jódu. Doporučuji užívat dvakrát až třikrát týdně jód a nebudete mít problémy. Přeji hodně úspěchů a více odvahy. K posílení sebedůvěry bych vám doporučil amulet z fialového kamene.
dobrý den, mohu se zeptat jestli mě čeká v roce 2014 štastná láska děkuji Radka /20.7.1970/ (Radka)
Foto
Až slevíte, že svých vysokých nároků, tak ano. Vyvoleného můžete potkat již v březnu. Doporučuji pořídit červený amulet, který vám pomůže probudit se ze snění a dostat se do reality.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda vyhraju soud ohledně neplatnosti výpovědi z pracovního poměru a zda se najde přítel, který mě bude mít rád. Děkuji Vám za odpověď.  (Jaroslava, nar. 3.8.1957)
Foto
Jste ve znamení kohouta, který má vždy dobré období. Soud zřejmě nevyhrajete, ale přítele potkáte. Možná už teď na Silvestra. Co se týče vaší výpovědi, máte pravdu, ale zaměstnavatel bude mít lepší argumenty. S dobrým právníkem vyhrajete. Pokud se budete snažit, seženete novou práci do dvou měsíců.

Připravili jsme pro vás exkluzivní předvánoční chat s věštcem Stanleym Bradleym, který vám odpoví na otázky týkající se vaší budoucnosti. Ti z vás, kteří chtějí mít odpověď od zkušeného vizionáře jistou, mohou využít naši službu VIP SMS.

Za 50 Kč vám garantujeme věštcovu odpověď, která vám odtajní vaši budoucnost. Najdu lásku? Podaří se mi otěhotnět? Najdu vysněnou práci? Tyhle otázky už pro vás nemusí být tabu.