Bradleyho akupresura

Zkřižte ruce přes sebe a položte zápěstí na zápěstí. Při prvním cvičením tlačte zápěstí k sobě přesně 24 minut. Poté opakujte každý den po dobu dvou měsíců, ale zápěstí tlačte už pouze 20 minut.

Dále je třeba doplnit si chybějící vitamíny a minerály, jako jsou vitamíny řady B, C, rutin, carnitin, křemík, železo, hořčík, vápník, fosfor, zinek, selen, jód, koenzym Q10.

Zbavení se chlamydií

Chlamydie jsou nebezpečné proto, že tělo okrádají o vitamíny B3, B6, C, fosfor, zinek, jod, rutin a koenzym Q10. Kvůli chybějícím vitamínům a minerálům je tělo náchylné například ke chřipkám a chronickým zánětem.

Nejosvědčenějším přírodním lékem je oregano. Na začátek léčby je nutné užívat některé z dostupných forem oregana delší dobu najednou, cca 4-6 měsíců. Pro prevenci stačí pravidelně jedenkrát za tři měsíce po 10 dní užívat buď kapky, olej , kapsle nebo výluh z bylin.

Stanley Bradley
Autor: Archiv Blesk

Půlroční intenzivní kúra pomůže zbavit se chlamydii natrvalo, ale musí se léčit  celá rodina najednou včetně domácích mazlíčků.

Rituál dospělosti

Možná právě vás vidí vaše rodiče stále jako dítě a vy se tak v některých situacích můžete i chováte.Týká se to 80% lidí, kteří jsou "zamrzlí v dětství", protože nás rodiče vidí stále jako děti a tím nám neumožňují dospět.

Tohoto problému se zbavíte větou, kterou je potřeba opakovat v poledne 12x, 12 dní, 3-7 dní po sobě a zní: Dospělosti přijímám tě jako součást svého života, vezmu si z tebe, kolik budu potřebovat, abych teď hned dospěla na svůj věk a přijmula odpovědnost odpovídající mému věku a tím se zbavuji strachu, nejistoty, nesebedůvěry, závislosti a naivity.