Návštěva kartářky už dnes není nic neobvyklého. Svou budoucnost chtějí znát singl i zadané ženy, zdravé i nemocné, šťastné i zoufalé. Co je ale vede k tomu, aby svůj život na chvilku svěřily podivné paní s křišťálovou koulí a balíčkem karet?

Životní krize

"Nejčastěji ke mě chodí ženy, které se ocitly v krizové situaci a ptají se mě, co bude dál. Většinou chtějí odpovědět na konkrétní dotazy. Ty se nejčastěji týkají studia, zaměstnání, peněz, zdraví a vztahů", říká kartářka Radka.

Ženy, které navštíví kartářku, aniž by měly nějaké problémy nebo trápení, to většinou dělají ze zvědavosti. Zkrátka je láká ponořit se do tajemného světa plného magie a nahlédnout do své budoucnosti. 

...
Autor: Shutterstock

Karty mi změnily život

"Kamarádka se mi svěřila, že od doby, co pravidelně navštěvuje kartářku, se její život obrátil k lepšímu," vypráví Martina a pokračuje. "Jelikož jsem byla víc jak pět let bez partnera a biologické hodiny už mi doslova burácely, rozhodla jsem se nechat si vyložit karty. Odcházela jsem s pocitem, že je pěkná blbost, abych do týdne potkala lásku svého života, jak údajně prozradily mariášové karty. Za šest dnů jsem se seznámila s Romanem a jsme manželé už dvanáct let."

Možná se Martina díky drobnému popostrčení jen lépe dívala, a proto svého osudového muže potkala tak brzy. Co když se ale věštby nesplní? Zklamané ženy se pak zoufale honí za štěstím a mnohdy si sáhnou až na dno.

Karty mě málem zničily

"Po návštěvě kartářky jsem byla na dně. Řekla mi, že nedokončím studia a následně se rozpadne můj tříletý vztah", svěřuje se Lucie. "Po zjištění svého osudu jsem se začala chovat tak šíleně, že se dodnes divím, že se věštba nevyplnila. Byla jsem totiž jako posedlá, denně jsem se s přítelem hádala a neustále jsem mu předhazovala, že se se mnou stejně rozejde, tak ať to raději udělá hned. Celou krizi jsme naštěstí překonali a alespoň jsem se poučila, že kartářku už opravdu nikdy nenavštívím", dokončuje vyprávění Lucie z Prahy.

Jitka Válková nabrala v posledních měsících pár kilo. Což je vidět i v obličeji.
Autor: herminapress.cz

Celebrity podlehly

Kouzlu karet podlehly i některé celebrity. Například modelka Jitka Válková nám nedávno v rozhovoru prozradila, že jí kartářka předpověděla rozvod. Jitka si z toho prý hlavu neláme a rozhodně rozhodně neplánuje se nikdy nevdat.

Zpěvačka Ilona Csáková je tak trochu blázen do magie. Už roky se zabývá astrologii a nadpřirozenými jevy. Čarodějka, Marcela Košánová Iloně před lety předpověděla muže, se kterým bude mít děti a to se skutečně vyplnilo.

A jak jste na tom s magií vy? Máte nějaké zkušenosti s výkladem karet? Podělte se s námi o kladné i záporné dojmy. Pište na andrea.zelnickova@ringier.cz.