online chat
Co vy na datum narození 5/5/69 ? (Díky)
Foto
Celkem dobrý. Kdybyste si to chtěla vyměnit s mým datem, nebyl bych proti. Jinak děkuji za pozornost, kdyby něco nebylo jasné, obraťte se na mě přes argoni.com, jak vyjde čas, tak se ozvu každému. Raven
Chceme se přestěhovat z domu, který jsme koupili před 5 lety, necitim se tu vždy dobře, do bytu. Kdy bude vhodná doba a máme na něco dbát? (P. a M.)
Foto
Udělejte to co nejdříve, není na co čekat.
Velmi často se bojím, mám nepříjemné pocity. Ohrožuje mně někdo v okolí? (Pavla)
Foto
Tohle vypadá spíše na pomluvy.
Su pri mne nizke duse? (anna )
Foto
Nejsou, nosíte na krku křížek nebo nějaký talisman?
Dobrý den, prosím o radu, zemřeli mí oba rodiče, 5 let po sobě a já mám spoustu nezodpovězených otázek, neb jsme byli kvůli otci na kordy a nestykali se.  (Pavla)
Foto
Zkuste snovou metodu, kterou tady popisuju, to je jediný způsob jak s nimi navázat osobní kontakt.
Dobrý den. Kateřina anebo Petra? :-) (Honza)
Foto
Kateřina.
zdravim Ravene bydlime v dome kde kdysi umrel jeho majitel... nejak moc zvlastnich veci se tu nedeje ale mam strach z toho ze budou..se dit veci!!!na duchy verim az moc a stava se mi docela casto ze jsou semnou dekuji (Pavla)
Foto
Zavírat okna a večer zapalovat svíčku, občas vonnou tyčinkou uděláte kříž a nikdo se nezjeví.
Dobrý den Ravene kam jdou duše sebevrahů?  (Lukáš )
Foto
Tam jako vždy, většinou najdou stejný klid jako ostatní duše, ale z jistých důvodů nám to naši majitelé tají.
potřebuji zachránit dům, ve kterém bydím. Jediná možnost je výhra ve Sportce - podaří se mi to ? (Karel)
Foto
Nepodaří, dům ztratíte.
Dobry den Ravene. Minule jste mi napsal- pracovni nabidka a ano prisla. Mam se pustit do podnikani? Konkretne obchod s oblecenim,plus kosmetika. Nebo popremyslet o necem jinem,nebo jeste neprisel muj cas? Dekuji 16.9.76 (martina)
Foto
Můžete to zkusit. Mělo by to vyjít a fungovat.
Dobrý den, poslední dny se kolem mne dějí podivné věci. Každý s kým se bavím, má psychické problémy, myšlenky na sebevraždu a pocit, že nic nemá smysl. A to včetně mne :-(. Co mne tedy čeká? Mám se budoucnosti bát? Narodila jsem se 22.12.1978 v 6 ráno. Děkuji moc za případnou odpověď. (Helena)
Foto
U vás je budoucnost v pohodě - a ona bude i u těch lidí, co jim zrovna teď není skoku.
Ja pracujem z duchmi,nikdy mi neublížia,práve naopak,pomáhajú,bola bi som velmi rada kebi mi pomohli,v takej ošemetnej situácii,potrebujem predat dom s pozemkom a sa mi to nedarý prečo toť otázka dakujem  (MARIANNA)
Foto
Gratuluji k vaší práci s duchy, myslím, že jdete správnou cestou.
Dobrý den. V prosinci 2015 nám zemřela babička. maminka mého táty. Cca o tři měsíce později, spadl, u nás v obýváku, oblý hák z garnyže, rozbil lampu a spadl na zem. Spadl v noci,kdy byl klid, všichni jsme už spali, a okna byla zavřená, takže vítr to být nemohl. Navíc oblý hák je těžký, a pevně držel...Mohl to být duch babičky, kdo ho shodil? Děkuji.  (Lucie)
Foto
Přesně tohle, co popisujete, se po smrti příbuzných stává dost často, padají obrazy, zastavují se hodiny, ozývají se zvuky, ale to všechno časem přestane, jak slábnou vzpomínky, slábnou i tyhle jevy.
Z dcery 30.4.94 vnímám doma špatnou energii, co s tim? Vnímám, že je klima sakra jiné, když je nebo není doma. Najde si brzy vlastni bydlení? Moc dík za odpověď.  (Děkuji )
Foto
Tady by pomohlo jedině přestěhování, je jasné, že jste na místě, kam se z nějakého důvodu nehodíte.
Dobry den, cely zivot me neco pronasledovalo a stale. Vsude, kde jsem bydlela a bydlim jsem vzdy slysela nevysvetlitelne zvuky,kroky a videla stiny. Do toho me trapili nocni mury. Od 2013 me trapi nevysvetlitelne skrabance na tele z niceho nic potom,co me zacne misto strasne palit. Mam skrabance zdokumentovane na fotkach a svedky,co videli skrabance se objevit z niceho nic. S manzelem jsme spatrili v prirode neco hodne zleho, cerneho...osoba zahalena v cernem, jak by smrt kolem me proslo...to bylo 2013 a to se zacly skrabance objevovat na druhy den. Dekuji. (Misa)
Foto
To mohou být velmi dobře takzvané psychoidní jevy, kdyby to pokračovalo, tak musíte vyhledat odbornou pomoc, není to tak zcela neobvvyklé, co vás potkalo.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdy potkám toho pravého, zda už se třeba neznáme anebo zda to může být muž kterého už 25 let nosím ve svém srdci Jana 28.1.1976 8,40h.Sokolov.Děkuji a krásný den přeji (Jana)
Foto
Zrovna tento muž to nebude, ale pravého muže potkáte v polovině roku 2017.
Dobrý večer, jak se mám zbavit duchů v hlavě? Nemůžu najít práci, ve snech vidím bílé duchy. 21.12.69 (Jana)
Foto
To přejde, až práci najdete, to bude tak ke konci ledna 2017.
Dobrý den, před několika lety jsem měla těžké období, myslím že to bylo tím když jsem se přestěhovala do rodiště mých předků,kdy jsem zažívala to co oni. Teď jsem se přestěhovala myslíte že už tak těžké období mít nebudu ? (Anna)
Foto
Ne, tak těžké období už mít nebudete.
Krásný den Ravene jak se mi bude dařit ohledně práce a financí.Děkuji  (Iveta )
Foto
Všechno dopadne dobře, nemějte strach.
Dobrý den , moc by jsem se Vás chtěla zeptat na dceru Michaelu narozenou 3.3.1993 , jak to bude zvládat ve studiu a co jí čeká , jestli si má dát na něco pozor , anebo už to bude lepší. Předem Vám moc děkuji za odpověď. Hezké dny.  (Ludmila)
Foto
Studium zvládne a ať se naučí více poslouchat a méně mluvit ve společnosti.
Dobrý den,bydlím sama s dětmi v domku a pokaždé když si myslím že jsme překonali nějaký problém najde se další pohroma.Snažím se vše řešit ale docházejí mi síly. Zlepší se to? (Drahus)
Foto
Tak to je normální život, s tím se musíte naučit žít.
Krásný den, prosím Vás, co vidíte v mé blízké budoucnosti v oblasti lásky a partnerských vztahů? Partnera nemám. Narodila jsem se 13; října 1986. Děkuji. (EMA)
Foto
Partnera mít budete a budete mít i rodinu a dítě a budete spokojená.
Dne 3.1.2016 mi tragicky zahynul syn měl 28 let.Moc mi chybí.Moc bych chtěla vědět co se stalo tu noc když měl nehodu.Jestli je u mě jako muj stražný anděl.Moc mi chybi tolik bych ho rada obejmula.Jestli se ma v nebíčku dobře a jeho duše našla klid.A jestli pi havarii netrpěl DĚKUJI (Dagmar)
Foto
Zkuste tu metodu, zeptat se před usnutím a počkat si na sen.
Dobry vecer p.Ravene,jsem naopak clovek,kteteho tzn.duchovno hodne zajima..narozena Strelec 24.11.69..nekdy mam pocit,ze me ochranuje nekdo z mych zemrelych predku,o rodice jsem prisla brzo temer bez rozlouceni,ale urcite vite,ze zn.Strelce je jednou nahore nebo dole..bude to nyni chvili v klidu? Jinak co se tyka karet,horoskopu,vesteni a dusi zemrelych,vsemu verim a velmi me toto zajima.Preji prijemny nadchazejici den. (Iren)
Foto
Máte pravdu, předkové nám ukazují cestu a tím nás i svým způsobem chrání, speciálně u Střelců se plná ochrana rozvine v letech 2018 a 2019.
dobrý večer prosím co mi vzkazují andělé tatínek najdu už konečně brzy?budem se mít dobře.půjde dcera na střední?jaký obor anna 12.11.02.já 1.5.75 děkujem (kaluš)
Foto
Vzkazují, buďte trpělivá, škola vyjde.
Dobrý den moc ráda by jsem se chtěla zeptat na manžela je narozený 19.6.1966 a v dubnu mu umřela maminka a nějak se z toho nemůže dostat a začínají u něho zdravotní potíže, asi i psichycké co mám udělat , aby se od toho nějak odrazil , začíná nám to už zasahovat i do manželství , protože když vidíte , že má skoro každý den nějaké potíže . já jsem narozená 30.8.1964. Moc Vám děkuji za odpověď a radu jak dál. Přeji Vám klidné a hezké dny.  (Ludmila)
Foto
To může být bohužel i trochu složitější, vazby na maminku jsou takové až častokrát nedoceněné, bylo by dobře, kdyby své stavy prokonzultoval s psychiatrem, oni už ví jak postupovat, protože to není ojedinělý případ. Přestává fungovat vliv mamminky, což mohlo mít původně dobrý vliv na manželství.
Dobrý den , chtěla by jsem se Vás zeptat jestli mám nějakou ochranu např. anděla , , anebo jestli mám kolem sebe nějakou špatnou energii jsem narozená 30.8.1964 . a jestli dcera má taky nějakého hodného andílka , je narozená 3.3.1993 Děkuji Vám za odpověď. Hezké a klidné dny.  (Ludmila)
Foto
Buďte naprosto klidná, máte stejně jako ostatní své ochranné anděly, někdy se tomu říká "více štěstí než rozumu" a myslím, že fungují docela dobře.
Dobrý den, je někdo z mých předků, kdo mě chrání, ovlivňuje? Někdy mi v hlavě hlas říká, jdi k oknu, opakuje se to čím dál tím častěji. Mohu se tohoto nějak zbavit nebo proč se to děje? Děkuji Michaela 24/12/1981  (Michaela)
Foto
Podle toho, co se mi objevuje v kartách je to dědeček a babička. Ovlivnění je ale v dobré.
Dobrý den co mě čeká , do konce roku...Děkuji moc za odpověd, jsem narozena 25.11 1954.. (Karolina)
Foto
Celkově vás čeká něco jako změna bydliště, i když to může ještě nějakou dobu trvat a budete muset bojovat o své příjmy.
libuse 5.3.83 a ex pritel miroslav 17.5.82 je definitivni konec nebo rozchod byl unahleny a jeto jen docastne ? dekuji (libuska)
Foto
To vypadá na definitivní rozchodu, bohužel i bohudík dohromady, podle toho, z které strany to vezmete.
Ahoj Ravene, pomáhá proti vpádům duchů sůl ve čtyřech světových stranách v pokoji? Děkuji. (Listen)
Foto
Sůl je univerzální. Sůl a světlo, slovo sůl je v podstatě odvozeno od Sole jako Slunce.
Milý pane Ravene,já bych spíše uvítala,kdyby se za mnou přišel můj zesnulý manžel podívát.Nevím,jak bych si ho přivolala....mějte se dobře, přeji Vám hodně energie.Em. (Ema)
Foto
Zkuste tu snovou medotu, jak ji popisuji níže.
Dobrý den pane Ravene, chtěla bych se zeptat, jestli si bývalý manžel někdy připustí, že náš vztah skončil. Jak se mi povede po finanční stránce, pracovní a potkám někdy ještě lásku? Děkuji. Zuzana (Zuzana)
Foto
Připustí, ale bude mu to trvat ještě dlouho, trochu mi to připomíná film Šestý smysl, kdy Bruce Willis zemře a dvě hodiny mu trvá, než mu to dojde.
Dobrý den pane Ravene.Můžu se zeptat,jak bych se mohla bránit vpádu duchů ?A jestli okolo mé osoby se něco děje ?Ludmila 2.10.1959 .Děkuji Vám za odpověď . (Ludmila)
Foto
Křížek a svíčka naprosto stačí, to je znejistí hned u vchodu.
Dobrý den Ravene, je něco v našem domě, čeho se máme bát? Je to pro nás pozitivní nebo negativní energie? Mám svého strážného anděla?  (Ivana)
Foto
Nebojte se, tarotové karty na vás a na váš dům jsou naprosto v pořádku, nic negativního nadpřirozeného tam nebude.
Dobry den, chtela bych se zeptat co me ceka blizke dobe,nar.1.5.1967 a jeste na pritele 5.1.1972 Dekuji  (Erzsebet Rychla)
Foto
Možná se chystá menší pracovní změna a u přítele, tam je ta pracovní změna celkem jistá, nejpozději do poloviny roku 2017.
Krásný den Ravene. Prosím Vás, kdo byla ta tajemná postava v kápi, kterou jsem nedávno viděla a co mi chtěla sdělit? Děkuji. (ELA)
Foto
To je principo poustevníka, který nepomlouvá a vždy se snaží mluvit pravdu.
Krásný den, ráda bych se Vás zeptala, zda má současná práce má pro mě do budoucna perspektivu? Připadám si finančně velmi nedoceněná. Zlepší se to do budoucna? Děkuji Vám. (ELENA)
Foto
Zatím zůstaňte, perspektivu to má.
Dobrý den, prosím Vás, kdy a kde potkám partnera pro společnou cestu životem? Děkuji. (LILI)
Foto
Bude to na zábavě nebo na společné oslavě něčích narozenin.
Milý čaroději,prosím o pomoc,jak mám postupovat,v našem domě se už několik let,pravděpodobně od doby co zemřel můj otec,dějí divné věci,třeba nahoře v patře našeho domu slyšíme kroky a zvuky i když tam nikdo není,a jak vztoupíme do těch pokojů mame pocit strachu a hrůzou se nam ježí vlasy na hlavě,i když nám tento duch neškodí,ale prožíváme neklid a nervozitu,pokud jsme v těchto prostorách,těd tam bydlí syn s rodinou a naši vnuci jsou nabití ohromnou energii,běhají tam,ale jakmile příjdou dolů k nám tak se zklidní,totéž pozorujeme na snaše,je nervozní a podrážděná,snad nám pomůžete radou,moc děkujime.Jana (Jana)
Foto
Řešení je jednoduché, zamezte v místech, kde se mohou vyskytovat jakékoliv podobné jevy, aby tam byl průvan a druhá věc je, zapalte tam svíčku, aby tam mohla delší dobu hořet, třeba v nějaké lucerničce, aby nemohlo dojít k požáru. Pokud někde seženete cesmínu, tak ji k tomu položte. Týden to takhle ošetříte a bude odduchováno.
Mam taki pocit ze mam doma nieco citim to  (Patricia )
Foto
Může to být, důležitější je spíše, jestli cítíte, že to může být škodlivé nebo naopak prospěsné.
Dobrý den, je „někdo“, kdo jde se mnou životem, sleduje mé počínání, chrání, zasahuje? Co dělat podle „něj“, abych byla v pohodě? Děkuji za Váš čarovný čas:-) (Eva)
Foto
Ano jsou takové entity a jevy, někdy se to pokoušeli psychologové popsat jako kolektivní duch, noosféra nebo duch národa, je sice pravda, že slověk v mládí prochází procesem takzvané enkulturace, seznámíte se s kulturními zvyklostmi určité etnické skupiny a už mezi ně celý život patříte, cítíte ducha předků, můžete se odebrat v myšlenkách zpět ke kořenům a prostřednictím podvědomí k vám dochází informace o tom, co je "dobré" a co "špatné". Když se setkají dvě různé kultury, může dojít ke rvačce mezi duchy a k celkové destabilizaci systému. Jak vyhovět duchům? Žít podle jejich zásad, které člověk cítí.
zdravím Vás.Jak se zbavit negativní energie a tzv vyčistit byt od duchů???díky!  (lojza)
Foto
Doporučovala se sůl, která rozsype v rozích, taky jsme to zkoušeli, že jsme trochu nasolili byt nebo barák, pomůže také sexuální magie, to je docela zábavné, protože běháte po baráku a ve všech rozích a koutek si... teď nevím, jak slušně nazvat, ale však si to domyslíte... a také pomůže vykuřování, tím nemyslím cigarety, ale třeba vonné tyčinky, s nimiž se dělá znamení kříže, ale je to celkem zábava, často i lepší než leckerá tv show...
Ravene mám u sebe ochranitelské anděly? Proč se bránit duchům jsou u mě snad i hodní. Děkuji. (Dagmar)
Foto
Ano, podle všeho to vypadá tak, že jich máte hned několik. A duchům se nebraňte, zvláště, když neškodí. Tolik místa zase v baráku nezaberou.
Ako odohnat zlich duchov (Irma korova )
Foto
Pokud se vám něco zjeví a vy nevíte, jak na to, tak se vždy ptejte na jméno - jednoduché otázky "jak se, duchu, jmenuješ?" a "kolik je hodin?" jsou pro ně natolik znepokojivé, že raději zmizí. Nikdy se zatím nestalo, že by se nějak vzpírali nebo že by člověk dostal od ducha čelo, loket a že by šel k zemi.
pROČ SE NECÍTÍM V BYTĚ,DO KTERÉHO JSME SE NASTĚHOVALI PŘED ROKE, DOBŘE?dĚKUJI (iVA)
Foto
Pokud je z hlediska feng-shui všechno normoš, tak si položte otázku, co vám vadí? Někdy to může být i "divná" architektura, zdi, které nejsou v pravém úhlu a podobné záležitosti a nakonec, jak jsem se již zmínil, to mohou způsobovat vibrace, které si člověk většinou ani neuvědomuje, ale ze kterých se může dělat špatně, zvláště z těch pomalých. Nejlepší je o tom moc nepřemýšlet a přestěhovat se.
Ako to bude ďalej s mojou rodinou (anna)
Foto
Budete řešit nějaké záležitosti kolem ztracené práce a dále i kolem bydlení, možná se budete muset i rozhodnout, kdo a kam se bude muset stěhovat.
Uz delsi dobu nas( mamu) navstevuji nadprirozene bytosti a je to nezavisle na nas. Mame z toho spatny pocit. Co s tim?poraďte děkuji (Alena)
Foto
Tady je dvojí možnost - buď se s tím smíříte a necháte to být jak to je, to je spíše o tom, jestli to mamince vadí, protože jsem znal jednoho mladého muže, kterému takhle chodili v noci přes pokoj faraóni, byl to vždycky dlouhý průvod a on je viděl naprosto zřetelně s veškerou výzdobou a podrobnostmi, že to mohl i nakreslit, a řeknu vám, to by si člověk nevymyslel, ale dlouho nevěděl, jestli mu to má vadit nebo ne, potom se rozhodl, že se toho zbaví, šel na psychiatrii, tam šel na elektrický šok a asi měsíční léčbu a bylo to pryč. Pak jenom říkal, já jsem asi musel být cvok, jak jsem to všechno naprosto jasně vidět. Já na to vždycky říkal - no a co všechno víš o faraónech? Nevíme o nich nic, není náhodou, že je po smrti, když nestihli metamorfózu za živa, balili jako housenky do obinadel a do sarkofágů, kde čekali na své znovuzrození do podoby motýla - a co my o tom víme, jak se to mělo projevovat? Takže tady záleží hlavně na "postiženém", který s podobnými věcmi komunikuje, jestli se mu to hodí a líbí nebo ne.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máme v domě nějaké ducha? Veronika 9.4.1973, díky moc. (Veronika)
Foto
Podle tarotových karet v domě žádného ducha nemáte. Prostředí je to spíše klidné a mírné.
Dobrý den pane.Ravene,prosim jak se bude vyvíjet můj vztah s přítelem.Nebude změna v zaměstnání.5. 7.1965.Dekuji. (Milena)
Foto
Půjde to trochu pomalu, možná budete postupovat opatrně, ale to je dobře. Změny v zaměstnání v tom smyslu, že byste přišla o práci se zatím bát nemusíte, ale pozor, změny v polovině roku 2017 nemusí být už tak příznivé.
Pane Ravene,dobry den.Prosim,zda mladsi dcera si konecne najde partnera a asi kdy?Moc dekuji. (mamina)
Foto
Najde, najde, zřetelně je to v kartách vidět na první polovinu roku 2017.
Je nutné se duchům opravdu bránit, nepřichází za námi i v dobrém? Myslím, že jsem zažila rozloučení s již mrtvým tatínkem a nebylo to nepříjemné... (Jarka)
Foto
Máte pravdu, jsem stejného názoru, kolikrát jsem už bydlel někde, kde se to duchy jen hemžilo - a stačilo si na zvyknout a člověk si mohl s nimi i pokecat popřípadě i popít, oni sami toho moc neupili, ale tak s nimi byla vždy zábava. Osobně nemám vůbec nic proti duchům, ani proti duchu doby nebo proti kolektivnímu duchu, ten když se někde zjeví, tak už to docela stojí za to. A když umře někdo v rodině, vždycky přijdete na spoustu věcí, které jste si nestačili říct nebo vysvětlit, tak proč to nezkusit dodatečně?
Dobry den pane Argoni, jiz nejakou dobu mam pocit, ze nademnou jsou nejaka cerna mracna, ktera nechteji se hnout z mista, v nicem se mi nedari, prace, laska, pratelstvi, vse bud stagnuje, nebo se rozviji negativni stranou. Snazim se pozitivne myslet, mluvit s vesmirem, moc pozitivnich zmen jsem prozatim nezazila. Moc krat dekuji.  (Anicka)
Foto
S tím pozitivním myšlením to raději moc nepřehánějte nebo se ocitnete na sedmadvacítce v Bohnicích, tam všichni myslí pozitivně, akorát jim to není moc platný, ale to, co popisujete, působí spíše jako prokletí, uřknutí, slovním jedem uštknutí - zamyslete se, jestli někdo proti vám někdo něco říkal, co byste si uvědomovala, nebo jestli může být někdo, kdo proti vám nějak agituje mezi vašimi známými, aniž byste o tom věděla. Tady bude zakopaný pes a jádro pudla. Zkuste revitalizovat pár vztahů, o které máte sama zájem - a ono se to všechno zase rozjede.
dobrý den,chtěla bych se zeptat,proč po pohřbu mého manžela jsem měla doma divný mrazivý pocit,jako když mi někdo dýchá na zátylek,jestli je možné toto vysvětlit díky (MARCELA)
Foto
Dá se to vysvětlit nervovou excitací a samozřejmě také vztahem, který jste s manželem měli a stejně tak je důležité, jaké jste měla myšlenky a jestli by s těmi myšlenkami váš zesnulý manžel souhlasil nebo ne. Nicméně tohle jsou jevy, které mohou nastat krátce po úmrtí, samozřejmě se tím ještě projeví duše zemřelého člověka, ale postupně to potom slábne.
Dobrý den, ráda bych se zeptala. S manželem se domníváme, že v místě - v budově, kde podnikáme a i bydlíme, se nachází více duchů. Zkoušeli jsme různé metody, i svěcenou vodu, odsloužila se mše, atd. Na chvilku to pomohlo, ale pak se to vrátilo. Děkuji za radu.  (Věrka)
Foto
Když se stane něco podobného, co popisujete, tak by to chtělo spíše zkušeného exorcistu či vymítače, který by to vyčistil jednou provždy, je pouze otázka, jestli vám podobné jevy vyloženě vadí nebo byste toho naopak mohli nějak využít. Já sám jsem měl v místě svého bývalého bydliště v pokoji, kde jsem cvičil a praktikoval tantru tři lebky jeptišek, osvětlené v noci svíčkami a musím říct, že všechny procvičované praktiky byly o mnoho lechtivější, když na to bývalé jeptišky valily své prázdné oční důlky, no nic, prostě si myslím, že byste to klidně mohli nechat tak, jak to je. Ze strany duchů vám rozhodně žádné nebezpečí nehrozí a pokud si tam někdo na ducha hraje, tak skrytá kamera vždy splní svůj účel.
Dobrý den pane Ravene,chci se zeptat,jestli se okolo mě vyskytuje nějaká dušička nebo něco nadpřirozenho a i u nás doma .Ludmila 2.10.1959 a Jan 21.9.1958 . Děkuji Vám moc za odpovď . (Ludmila)
Foto
U vás je docela dobře možné, že se kolem vás bude pohybovat nějaká ta duše z čeledi předků, ale vyloženě nadpřirozené jevy kolem vás necítím, tedy takové jevy, které by se nedaly normálně vysvětlit.
Dobrý deň. V mojej izbe je na rozdiel od zvyšnej časti domu veľká zima. Dom je starý, postavený ešte pred 2. sv. vojnou. Izbu som zdedila po babke, ktorá zomrela pred 13 rokmi. Nikedy sa uprostred noci prebudím, a mám pocit, akoby v izbe ešte niekto bol. (Diana)
Foto
Tohle je docela zajímavé, samozřejmě by bylo dobré objektivně posoudit, nakolik jsou zdi pokoje, o kterém se zmiňujete vlhčí nebo více vlhké než ostatní zdi, pokud je pokoj na úrovni země nebo dokonce pod úrovní, tak už může nastat "sklepní efekt". Dále může u starých domů nastat jev, něco jako genius loci, že jsou místnoasti natolik prodchnuté myslí a duchem člověka, který tam kdysi bydlel, že to až budí dojem, že se tam zjevuje nebo že ono místo navštěvuje. Může dojít až k již zmíněnému psychoidnímu jevu, že se vám babička vykrystalizuje ze vzduchu - a i když je to samozřejmě halucinace, kamera by to nezachytila, tak kdyby tam byl ještě někdo jiný, tak by mohl vidět to samé, co vidíte vy, jsou to věci, které působí přímo na lidskou nervovou soustavu. Jak se s tím vypořádat, to je většinou dost složitá otázka, když to vadí, tak je lepší se přestěhovat nebo odstěhovat.
Dobrý den pane Ravene, budu mít v roce 2017 dítě? Děkuji (Lena)
Foto
Budete, není zde nic, co by tomu mohlo objektivně zabránit.
Dobrý den, rozhodne se mnou přítel žít? Děkuji za odpověď a přeji hezký den (Lenka)
Foto
Tady vycházejí dost chmurné karty, spíše se připravte na argumenty typu "nechci se vázat" a tak podobně, asi by bylo lepší snažit se prostě mít hezký vztah.
dobrý den pane revane.umřel mi oteca když ležím v posteli cítím jako by seděl na mojí posteli poznám to podle toho že sae postel hýbe děkuji (klára)
Foto
Klérko, to se hýbete vy, ale určitě bylo sepětí s otcem silné, důležité je, že na něho hezky myslíte.
Dobrý den, pane Argoni. V domě, který jsme koupili, se dějí zvláštní věci. Mně samotné dal náš neviditelný ,,spolubydlící,, o sobě hodně důrazně vědět. Už jsme se s ním tak nějak sžili, pro jistotu o něm mluvíme jenom hezky... Ale teď vážně. Poradíte, prosím, jak zjistit kdo to je a co chce? Děkuji Vám. (Hana)
Foto
Jak to tak popisujete, tak - doufám, že to budete číst pouze vy - pokud se někdo jako poltergeist projevuje třeba i zakládáním požárů, boucháním dveří nebo pohazováním předmětů, obvykle stačí vtipně skrytá akční kamera, aby byla použitelná a měla i detektor pohybu, tak stojí kolem 2 až 3 litry. To je všechno.
Dobrý den Ravene, procitne konečně můj milovaný a udělá kroky k naší společné budoucnosti v blízkém budoucnu?:). Podotýkám, že Vaše odpovědi, které jsem kdy dostala, jsou až kouzelně přesné. Naposledy jste mi dokonce odpověděl na zásadní věc kolem práce, na kterou jsem se neptala, ale tížila mě. Sdělení bylo přesné! Jste nadpozemsky úžasný a já Vám přeji hodně úspěchů. A.27.9.66 (Anka)
Foto
Tak se mi tady objevují Desítka Disků, Královna Disků, Disky jsou vždy v tarotech o hmotném zabezpečení a o různých výhodách, prostě mně z toho vyplývá, že váš milovaný v současné době může zareagovat pouze na nějakou vážně míněnou nabídku na materiální pomoc. Jako kdyby se rozhodoval on sám, jestli ještě bude pokračovat v normální práci nebo se dá na podnikání nebo s tím už trochu pokusničil a teď mu docházejí peníze - takže jedině přes to materiálno. Jinak se ukazuje, že do vztahu se vám plete ještě nějaká jiná žena, takže to bude ještě dost komplikované, ale něco se má vyřešit během druhé poloviny prosince.
Milý Ravene, ráda bych věděla, co mne ještě čeká do konce roku, ať už pozitivního či méně. Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji moc za odpověď a Váš čas. Helena.  (Helena )
Foto
Pozitivní věci jsou spíše charakteru vytrvalostního, čili moc se toho do negativna měnit nebude, jediné, na co si dejte pozor, je nachlazení, viróza, prostě klasická nemoc jako je chřipka. Všechno ostatní zvládnete takříkajíc za pochodu.
Dobrý den Ravene jaká je má budoucnost ohledně manželství prace a financí. Díky Ivet  (Ivet)
Foto
Podle karet to vypadá tak, že manželství bude fungovat, jakoby se nechumelilo, i když chumelit se asi bude dost, nevěry nejsou žádné vidět, možná tak nanejvýš flirt, ale za ten se ještě nestřílí, práce vydrží, tam přijdou nějaké změny až příští rok 2017 a finance - u těch se objevuje karta Stability.
Dobrý den čaroději, hledám novou práci, zatím se mi nedaří. Chtěla bych vědět, co mám udělat, abych byla úspěšná v hledání a byla s prací spokojená. Kterého ducha mám chytit za pačesy, abych už konečně našla práci ? Děkuji za odpověď a přeji příjemný den. S. (Sisik)
Foto
Zkuste opakovat rituál - zapálíte svíčky, nejlépe žluté, napíšete na papírek přání "chci práci, která mi bude po všech stránkách vyhovovat" a k tomu napíšete EGENTION, o půlnoci papírek spálíte, nejlépe v přírodě nebo na hřbitově, ale tak, aby nevznikl požár - a práce bude do pár týdnů.
Dobrý den, milý Ravene. Mohou nám duše nějak ublížit? Či nám mohou naopak něčím prospět a jak poznáme jejich přítomnost ?Děkuji za odpověď a Váš čas. Helena.  (Helena )
Foto
Samozřejmě, pokud mluvíme o duších, mluvíme o informacích a o emocionální inteligenci. Duše člověka, který je naživu nám může uškodit z naprosto logických důvodů, i když to s námi bude myslet upřímně, tak se prostě pustí do něčeho, čemu nerozumí a pokud má nad námi moc, tak je v roli šíleného řidiče autobusu, projíždějícího nebezpečnou rychlostí zrádnými serpentýnami a my jen vzadu na sedadlech, která jsou najednou všechna "sedadla smrti" řveme strachem, no nic, trochu jsem se nechal unést představou nadcházejících prezidentských voleb. Ale i duše zemřelých na nás mohou mít buď blahodárný vliv nebo nám mohou ubližovat, podle toho, jaké informace po nich zůstanou. Ale většinou je negativní vliv duší zemřelých o poznání slabší - stačí se podívat, jak se změní chování lidí, kterým zemřela maminka - dokud byla ještě naživu, tak i když třeba bydlela stovky kilometrů daleko, tak na své děti nebo prostě na lidi, kteří patřili do rodiny, měla velký vliv. Po smrti se to láme a hodně lidí se zvláště po smrti maminky (babičky, manželky) začne chovat jako kdyby se utrhli ze řetězu. Přítomnost těchto "duší" poznáme většinou podle myšlenek, které nás samovolně, jakoby ve chvíli inspirace, napadají. Co by tomu asi řekla maminka? Ale pokud jsme se chtěli už dávno vzbouřit, tak po smrti "nepřítele" je, myslím, ta nejlepší příležitost.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na otce, jeho zdraví je chatrné, jak semu bude dařit v dalších letech. Nar.11.9.35. Děkuji (Dája)
Foto
První kartou je Eso Holí, to je časová karta, která obvykle dává dlouhý život, což už, jak se zdá, nastalo, druhou kartou je Osmička Disků - princip Opatrnosti. Další karty jsou už trochu chmurnější, ale celkově z toho plyne, že když se budete o tatínka starat, tak se dožije skutečně požehnaného věku, že mu budeme všichni závidět. I když zdravotní potíže asi bude mít pořád, v kartách to vypadá skoro jako nějaká nemoc z povolání nebo jako vliv dlouhodobého působení něčeho, co zdraví zrovna neprospívá.
Prajem Vam zdravie a spokojnost, ktoru ja momentalne nepocitujem. Posuvam sa posuvam pomalymi krokmi a Vas chcem poprosit ci idem spravnym smerom.Ci je to v citovej oblasti, tak aj v pracovnej. Dakujem 6.7.1969 (Monika)
Foto
Na to se dá jen zvídavě hrábnout do karet - a hned první karta je Devítka Mečů, no... nic moc, ale druhá karta je Princ Pohárů, to je z partnerského hlediska velmi dobrá karta a Devítka Pohárů, karta seberealizace, spokojenosti, druhá karta na štěstí, z toho se dá vyvodit, že v současné době zřejmě nejdete nebo se neposunujete zrovna tím nejlepším směrem, ale do konce listopadu, nanejvýš na začátku prosince svoji správnou cestu určitě najdete. Je hodně pravděpodobné, že ona brzda, která se nyní u vás projevuje je právě v té citové oblasti.
Dobrý den, pane Ravene, mám dceru nar.9.12.77, které se ve vztazích nedaří a stále čeká na toho Osudového. Říká, že pokud se již "řítí" do velmi problémového vztahu, vždy ji "někdo zachrání". Věří, že je to její dědeček, který ji velmi miloval a dnes již nežije. Má dcera pravdu? Přijde už konečně čas na jejího Osudového? Děkuji za odpověď. matka Děkuji za odpověď (Yvona)
Foto
Vaše dcera má pravdu, protože její dědeček, ještě když žil, přenesl část svého informačního systému do vědomí a podvědomí vaší dcery. Ona sama si toho nemusí být vůbec vědoma, většinu informací, se kterými se setkáte, nedovedete správně vyhodnotit nebo analyzovat, ale mohou vám pomáhat, je to stejný princip jako je princip amuletu a talismanu. Člověk nemusí být profesorem na katolické škole, aby ho mohl chránit třeba křížek, zrovna tak nemusí denně meditovat s indickým guru, aby mu občas pomohl pentagram. V myšlenkách a informacích každý žije dál i po smrti a může ještě dlouho svým milým pomáhat nebo je chránit, na tom není nic nadpřirozeného.
Dobrý den, Ravene. Vlastníme v paneláku 2 byty vedle sebe a 18. letá dcera v menším bytě nechce spát. Náš pes tam přes den normálně je, ale spí tam přes noc cca 2x do roka a vždy ráno zvrací. Dcera to teď týden zkoušela, je to celkem ok. Pejsek ji obvykle doprovází když jde hrát na klavír, učit se aj, ale jakmile se převleče do pyžama, tak chce jít "domů". Doma v ložnici však také dost často kouká někam ke stropu, jakoby nad skříně, ale nebojí se. Mám se bát já? Děkuji za odpověď a také za vaše každodenní horoskopy a zamyšlení a vašich stránkách a mějte se hezky. Lucie  (Lucie)
Foto
Tohle se může celkem snadno stát, zvláště v panelákovém domě. Jeden byt se od začátku existence stavby nebo od dokončení stavby ukazuje jako "prokletý", lidé v něm mají deprese, slyší divné zvuky, jsou to zvuky nebo chvění, které mohou vnímat i hluchoněmí. Obvykle nejde o žádné duchy, ani o projevy feng-šuej (špatně namontované zrcadlo nebo zapomenutý hrníček s uraženým ouškem v kuchyňské lince) - stavby jsou z betonu, ve kterém jsou natažené železné pruty. Musíte si celý dům představit jako obrovskou ladičku, která se neustále chvěje díky otřesům země, do které je zakotvena. Otřesy mohou způsobit okolní stavby, provoz na silnici, prostě cokoliv, co je těžké a přitom se to hýbe, může to být i plynový kotel ve sklepě na ohřev vody. Všechny kmity navzájem interferují a potom se může stát - a stává se to obzvláště u bytů ve vyšších patrech spíše uprostřed bloku, že frekvence, které ucho neslyší, na duši zabolí a v bytě se hůře přebývá. Mluvím o frekvencích nižších než je 16 kmitů za vteřinu a vyšších než je 20 000 kmitů za vteřinu. Dost těžko se to zjišťuje, to by se musela odpovídající technika nasadit na několik dní, aby zaznamenávala všechny frekvence nepřetržitě. Někdy si toho všimnou také akvaristé nebo teraristé, protože pavouci jsou na podobné kmity taktéž dost citliví, ale pokud jsou v teráriu, většnou jim nic jiného nezbývá, než na daném místě zůstat.
Dobrý den, co mě čeká do konce roku? Děkuji. (Eva)
Foto
Budete trochu napnutá, jak to budete mít s prací, ale to se všechno vyřeší, práci mít budete, práceschopnost zůstane nenarušena, dále budete mít trochu strach, co se bude dít s vaším vztahem, tady se můžete dožít i nějakého negativního překvapení, někdo, na kom vám záleží třeba projeví zájem o jinou ženu nebo můžete také někoho ztratit, ale neukazuje se to jako neřešitelné či bezvýchodné, v podstatě všechno proběhne tak, jak to máte naplánované. I kdybyste se chtěla ještě do konce roku přestěhovat, tak to vyjde. Pokud byste se chtěla podívat na něco konkrétního podrobněji, tak se mi ozvěte.
Milý Ravene, co se u mne změnilo? Vždy byla u mne doma pohoda a pocit bezpečí. Teď se tato pohoda střídá se strachem. Párkrát se sama rozsvítila lampa, někdy se ozývá ťukání do skla. Jsou dny klidu a někdy se začnu bát. Už se mi i stalo, že mě něco tahalo z postele. Moc duchy nevidím. Spíš vycítím. Co se změnilo? Je to kusé, ale těch zážitků je mnoho, proto tak stručně. Děkuji za Váš čas. (Hana)
Foto
Všechny "záhadné" jevy mají svůj začátek v realitě. Čili první zamyšlení by mělo být na téma - co se změnilo v realitě, s tím, že se zaměříte spíše na negativní věci, jako je třeba rozchod s partnerem, odchod někoho, na kom vám záleželo, ztráta oblíbeného předmětu, krádež, odcizení, prostě cokoliv negativního, na co se nedá vztáhnout obligátní poučka, všechno zlé je k něčemu dobré (k čemu je dobré třeba ztráta zdraví nebo jakékoliv trvalé tělesné poškození?) a na základě toho, co se stalo v minulosti se budete snažit naplánovat si budoucnost tak, aby se ztráta mohla kompenzovat. Podobné jevy právě popisuje psychoanalytik C. G. Jung - budete sedět doma a přemýšlet nebo s někom mluvit o principu srážky a najednou vám něco narazí do okna, třeba brouk nebo i zbloudilý pták. Všechno se děje tak, jakoby se to doplňovalo, co se odehraje v myšlenkách, má větší šanci na to, aby se to odehrálo i v realitě, stejně jako to, co se odehrává v realitě se snadno dostává do myšlenek. Takže hledejte jakékoliv porušení klidu a duchovní pohody, které se v krátké minulosti odehrálo ve vašem životě, až na to přijdete, jevy ustanou.
můžete mi říci co to je když se mi na fotkách objevují velké průsvitné nebo duhové koule?...jen u některých fotek..Zemřel mi tatínek a objevili se v kostele a když jsme vezli rakev na hřbitov.. (Jana N)
Foto
Mnozí fotografové a fyzicky vzdělaní lidé nebo jak to říct, příčítají všechny jevy, které jsou viditelné na výsledné fotografii optické hře světla (odraz, interference, lom) v objektivu. Je zajímavé, že pojem "interference" znamená "vměšování", v tarotech je to Osmička Mečů a obvykle znamená, že se ozve někdo, kdo se zrovna podle pravidel nebo zvyklostí v diskuzi ozvat nemá. Takže i když to vezmeme tak, že z fyzikálního hlediska a z hlediska optiky by se to dalo uspokojivě vysvětlit jako lom světla, není tím vysvětleno, proč to nastane zrovna ve chvíli, kdy jste v kostele nebo vezete rakev na hřbitov. Tady nastává druhý jev nebo další jevy - analogie a synchronicita, souběžnost náhod a v těchto náhodách už může být zapojena mysl nebo duch (je celkem jedno, jak to nazveme) vašeho tatínka. Jevy, jako jsou "mysl" nebo "duch" se mohou projevovat i dlouho po smrti, záleží vždy na tom, jaký ten člověk byl, jak silné bylo jeho myšlení a souznění s rodinou a se známými. Z hlediska interference se tohle všechno setká na jednom místě - a tím místem je výsledná fotografie, na které jsou "nevysvětlitelné" průsvitné či duhové koule.
Prosím,jsem moc ráda,že se konečně dozvím,jak se vypořádat s pocitem,že se něco děje ,ale nevím co to je.Děkuji.Lily (Lily)
Foto
Pokud máte pocit nepokoje nebo nervozity nebo prostě pocit, že se něco děje třeba za vašimi zády nebo ve vedlejším pokoji, popřípadě i na pracovišti mezi lidmi, mezi kterými zrovna nejste, často souvisí s nedostatkem sebevědomí. Pokuste se vyhodnotit již prožité situace - stalo se někdy, že se ukázalo, že nepříjemný pocit "něco se děje, jenom nevím co" se ukázal jako oprávněný či pravdivý? Například krátce poté, co jste měla tento pocit vypukl požár nebo někdo spadl se schodů nebo někdo na ulici vedle vás zakopnul a seknul sebou? Nebo zůstalo jen při tom nepříjemném pocitu? Pokud se vícekrát ukázalo, že se nakonec nic neukázalo, tak za to může to sebevědomí. Čili se zamyslíte nad otázkou "co umím opravdu dobře?" a "co umím nejlépe?" Pokud nic, tak bude dobré, když se něco naučíte tak dobře, že si na to hned vzpomenete, když tato otázka zazní. Obvykle už během procesu učení pocit, že někde něco děje a my nevíme co, pomalu, ale jistě mizí. Místo něj se objeví pocit jistoty, že ať se stane, co se stane, my si s tím poradíme.
Dobrý den.Jsem 6 roků vdova a stále mám pocit, že někdy nejsem doma sama. Dějí se věci, které jsou velice zvláštní, opravdu slyším kroky, ale nejvíce dech blízko obličeje,kromě jiných, nepochopitelných věcí. Obrazy, které jsou přes šikmo pověšené, posunuté záclony. Byli jsme spolu přes 40 let a hodně mi chybí. (Dana)
Foto
To, co popisujete mohou být takzvané psychoidní jevy, nikdo nezná přesnou fyzikální příčinu, ale výsledek, který je v realitě pro všechny patrný (posunuté záclony, pohnuté nebo i spadlé obrazy), vidí každý. Zastavování hodin nebo zjevování se různých tváří v zrcadlech a večer za oknem jsou celkeem známé věci, toho se nikdo děsit nemusí. Pokud chcete komunikovat s někým, kdo vám byl hodně blízký, tak stačí, zvláště nyní, v listopadu, večer zapálit svíčku, sepsat všechny otázky, které bychom chtěli člověku, který už není mezi námi, položit a papírek na popelníku spálit. Když potom jdete spát, tak se na to ještě myšlenkově koncentrujte - a mělo by se stát, že vám dotyčný vstoupí do snu a bude s vámi mluvit. Hned po probuzení by to chtělo si rychle všechno zapsat, vzpomínky a dojmy, protože všechno, co se týká snů se rychle zapomíná. Když se to podaří, můžete se zesnulým komunikovat, jako kdyby přišel na návštěvu.

pouták kniha
Autor: archiv