Muž pro svoje tvrzení nemá žádné jiné podpůrné důkazy kromě snímků ve špatné kvalitě, pořízených ze vzdálenosti tisíců kilometrů, ale i tak tvrdí, že je to úžasný důkaz. „Měl jsem problém s Google Earth, tak jsem zkusil najít satelitní mapy a napadlo mě se podívat na místo, kde jsem měl loni problémy s mimozemšťany. Doufal jsem, že najdu něco, co mi prozradí, proč se rozhodli napadnout právě tuhle oblast, ale to, co jsem viděl, mě překvapilo,“ líčí John.

Snímek zachytil přímo to, jak se mě mimozemšťan snaží unést. Jsem to já, jak se snažím zabránit jednomu z nich, aby mě unesl, jak jsem se s ním popral a uhodil ho do obličeje.  Jsem to určitě já, pamatuju si na tuhle čepici a tričko. Na samotný incident si ale nepamatuji,“ pokračuje Mooner v líčení.

To ale podle něj není nic divného, protože celý rok 2016 v jeho vzpomínkách provází černá místa, kratší nebo delší, během nichž si nic nepamatuje a věří, že to je právě ta doba, kdy ho unášeli mimozemšťané na svou loď k pokusům. Satelitní snímek prý dokládá, že lodě byly identické a byly dokonce tři, a všechny směřovaly v letecké formaci k němu. Mooner si ale prý nepamatuje, jak celý incident dopadl, a jestli ho nakonec mimozemšťané ten den unesli nebo ne, ale je odhodlaný hledat další důkazy. 

Fotogalerie
3 fotografie