Bulharská vědma Vanga si díky svým předpovědím, které podle obdivovatelů mají až 85% úspěšnost, vysloužila přezdívku „Nostradamus Evropy“. Předpověděla prý teroristické útoky z 11. září 2001 i ničivou tsunami v roce 2004, která si v Indickém oceánu vyžádala na 280 tisíc obětí. A to Baba Vanga zemřela již v roce 1996 v 85 letech. Její proroctví se ale údajně plní nadále.

Vanga totiž předpověděla, že v roce 2016 vtrhnou do Evropy muslimští extremisté. Koncem loňského roku pak Evropa podle ní měla „přestat existovat“ v takové podobě, v jaké jsme ji znali. Tím Vanga mohla myslet brexit, kdy se obyvatelé Velké Británie rozhodli po dlouhých 43 letech vystoupit z Evropské unie. A podle příznivců se splnila i další její děsivá předpověď o tom, že „muslimové použijí chemické zbraně proti Evropanům“. Důkazem toho má být nedávný chemický útok v Sýrii.

Video
Video se připravuje ...

Bezvládná tělíčka a pěna u pusy: Čím útočili na civilisty v Sýrii? Reuters/Klára Brunclíková/Hudební banka

Jenže to není zdaleka všechno, to nejhorší teprve přichází! Vanga totiž předpověděla, že 45. americký prezident, kterým byl zvolen Donald Trump, bude čelit krizi, která by mohla znamenat „konec země“. „Všichni budou doufat, že to skončí, ale stane se pravý opak. Způsobí zánik země a konflikty mezi severem a jihem se vystupňují,“ cituje předpověď britský deník Daily Mirror. Podle některých se může toto proroctví týkat Severní a Jižní Koreje.

A za pravdu jí dává i další prorok, samozvaný „posel Boha“ Horacio Villegas. Jasnovidec tvrdí, že třetí světová válka vypukne při stém výročí zjevení Panny Marie ve Fátimě, které připadá na letošní rok. Villegas údajně předpověděl zvolení Trumpa i útok USA v Sýrii, který podle něj vtáhne Rusko, Severní Koreu a Čínu do smrtícího globálního konfliktu.

Video
Video se připravuje ...

KLDR ukázala simulaci útoku na USA: Vlajka Ameriky v plamenech. Youtube.com

Fotogalerie
11 fotografií