Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vědma Baba Vanga předpověděla výbuch v Černobylu i rozpad SSSR: Co nás čeká v roce 2021?

/
  • Co předpověděla Baba Vanga pro rok 2021?
    31. prosince 2020 ● 05:15

    Jméno Vangelija Pandeva Dimitrova – Gušterova (†85) zná málokdo, ale když se řekne Baba Vanga, každému dojde, že jde o nejslavnější věštkyni světa. Předpovědi nevidomé Bulharky se totiž vyplňují s až děsivou přesností. Co žena, která prorokovala rozpad Sovětského svazu, teroristický útok z 11. září 2001 nebo černobylskou katastrofu, řekla o roce 2021? Máme se bát?

  • 1.

    Vědma s 85% úspěšností

    Babu Vangu lidé respektovali.
    Autor: Reprofoto youtube. com, INT, archiv

    I když někteří jejím schopnostem nevěří, nelze popřít, že se její věštby z 85 % vyplnily. A to lidem sdělila, co se stane až do roku 5079. Poté nastane apokalypsa a svět skončí. Začněme proto raději s pozitivními zprávami. Podle webu Yearly-Horoscope.org Vanga tvrdila, že se právě nyní blíží věk, ve kterém bude vynalezen lék na zákeřnou nemoc.

  • 2.

    Zbavíme se rakoviny!

    Podaří se vědcům zvítězit nad rakovinou.
    Autor: Shutterstock.com
    Na začátku 21. století se lidstvo nadobro zbaví rakoviny. Přijde den, kdy bude rakovina svázána železnými řetězy,“ vyslovila se. Stejně tak by měl brzy pokročit vesmírný výzkum. Ten jednou prý pokročí natolik, že se lidstvu podaří objasnit původ života na Zemi. Jenže ne všechna proroctví Baby Vangy jsou samozřejmě pozitivní.

  • 3.

    Nejhorší ekonomická krize dějin

    Armáda vyslala své chemiky do nemocnice v Liberci, ve které chybí personál.
    Autor: twitter - Armáda ČR
    Hned toto následující je bohužel velmi reálné. V roce 2021 by totiž mělo dojít k dosud největší ekonomické krizi v novodobé historii. K té už lidstvo letos nakročilo kvůli pandemii koronaviru, která decimuje celý svět. Rozpočty všech zemí, měst, firem i živnostníků jsou seškrtávány. Spousta zaměstnanců je propouštěna, lidé živoří a v krajních situacích páchají sebevraždy.

  • 4.

    Joe Biden ohluchne

    Zvolený americký prezident Joe Biden (8.12.2020)
    Autor: Reuters
    Vanga správně uvedla, že současný americký prezident Donald Trump nevyhraje letošní volby. Příznivce jeho soka Joea Bidena (78) však bulharská vědma nepotěší. Příští hlavě USA vyvěstila zdravotní problémy. Prodělá prý mozkovou příhodu, následkem které ztratí sluch. Biden si proto musí dávat pozor na zdraví. Ostatně bude po inauguraci nejstarším prezidentem USA.

  • 5.

    Migranti (opět) obsadí Evropu

    Evropa se dál potýká s přílivem migrantů (ilustrační foto).
    Autor: Reuters
    Následující proroctví působí dost xenofobně. Baba Vanga totiž hrozí, že Evropu obsadí migranti, mezi kterými se mohou ukrývat teroristé. Zůstaňme však nohama na zemi. Toto už Vanga prorokovala i pro minulé roky a migranti zatím starý kontinent neobsadili. Faktem však zůstává, že počet teroristických útoků neustále roste. Dle Evropských novin byly v roce 2014 dva, v roce 2015 jich bylo 17 a o dva roky později dokonce 33.

  • 6.

    Trojhlavá saň - spojenectví Ruska, Číny a Indie

    Ruský prezident Putin v doprovodu čínské hlavy státu Si Ťin-Pchinga při summitu APEC v Pekingu
    Autor: Reuters
    Baba Vanga tvrdí, že je nyní na vzestupu nová světová velmoc. „Lidstva se zmocní silný drak. Tři obři se spojí. Hodně lidí bude mít rudé (krvavé) peníze. Vidím čísla 100, 5 a hodně nul,“ předpověděla Vanga. Znalci se domnívají, že oním záhadným drakem – či spíše trojhlavou saní, může být spojení Číny, Ruska a Indie. 100 čínských juanů je červená bankovka. Stejně jako 5000 rublů.

  • 7.

    Návrat SSSR

    Autor: 
    Jednou předpověděla jeho rozpad, ale nyní prý hrozí jeho opětovný vzestup. V následujícím období by se měl znovuzrodit Sovětský svaz. Mnohdy výřečná Baba Vanga však o návratu rudé síly více neprozradila. Rusko je dodnes světovou velmocí a je podle mnohých pozorovatelů z Východu veřejným tajemstvím, že tahá za nitky i v nepokojích zmítaném Bělorusku. Tedy alespoň podle zvěstí.
  • 8.

    Baba Vanga měla pravdu

    11. září 2001 je jedna z tragédií, kterou Baba Vanga vyvěštila

    Video
    Video se připravuje ...

    15 let poté. Záběry pádu věže stále nahánějí husí kůži Youtube.com

    Video
    Video se připravuje ...

    Čech Pavel Hlava natočil útok na Světové obchodní centrum 11. září 2001. Youtube.com

    Video
    Video se připravuje ...

    Náraz letadla do věže Světového obchodního centra z různých úhlů Youtube.com

    Fotogalerie
    98 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 10

snehulak: Z těch věštců si nic konkrétního nepotvrdíte. Kolega z Bulváru Reflex Pečínka loni v létě také věštil, že Babiš bude do 14dnů obžalován, čekali jsme na to pak šest měsíců a výsledek, obžaloba byla stažena. A z těch podobenství od baby jagy, může jeden taky vyvodit úplně rozdílné výsledky na úplně jiné věci. Ale kdyby to kleplo skutečně Bidena, tak raději ještě letos a pořádně. Nejen sluch, ale i zrak a nohy.

(28. 01. 2021 17:35)

chyba: podle Vangy mela byt Evropa touto dobou bez obyvatel a otravena po chemicke valce

(01. 01. 2021 08:02)

BoziMilda: A jakými slovy předpověděla Černobyl a to ostatní ? To jednou kdes tam na východě, dva lidi v noci zařvou. Jeden řváti bude "Vypni to !" a druhý "Nejde to !". I z hrnce takového velikého záření všelijaké pak se v okolí blízké i daleké rozleje a lidé z toho kroucení všelijaké míti budou. A říše ta pak se zhroutí a národové větší i menší kapitalismus sobě přijmou, však komunisté mnohde se vbrzku vrátí a vládnouti jim budou, dotace na chléb toustový přitom čerpaje.

(31. 12. 2020 17:29)

hurybury: A kdyby nechlastala metyl tak by neoslepla .

(31. 12. 2020 16:25)

strfnadice: Kecy v kleci.... Tuhle předpověď docela dost dlouho sleduji, vždycky si to nějakej přiblblej redaktor rok co rok, upraví dramaticky podle svyho aby to bylo IN

(31. 12. 2020 11:25)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Prohlédněte si nejlepší akty na webu DIGIarena.cz BAZAR
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy