Velký poprask vyvolalo video, které zachycuje záhadného tvora. Bigfoot se měl pohybovat v americkém Michiganu v jednom z přírodních parků. Odborníci jsou zmatení a lámou si hlavu. Záhadné záběry získaly už přes 160 000 zhlédnutí a komentující o nich vášnivé diskutují, informoval portál Ladbible.

Video zachytilo tmavou, na první pohled opičí postavu, jak se brodí skrze místní řeku Cass. Vyšetřovatel Kyle Shaw z organizace Rocky Mountain Sasquatch Organization (RSMO) viděl záběry a byl značně zmatený. „Nemůžu říct, že je to Bigfoot, ale ani to, že není,“ vyjádřil se. 

„Je zřejmé, že je to točeno mobilním telefonem v rozlišení 880 × 656. Je to 30 snímků za sekundu. Není to úplně nejlepší záznam,“ vysvětlil Shaw. „Je to všechno, co máme,“ dodal s tím, že v takovém případě nedokáže určit, o co jde. Záhadu ještě okořenil fakt, že hominid vypadá, jakoby nesl dítě. 

„Hlava je schovaná za otcem, ale i tak můžeme pozorovat tělo, ruku a nohy. Neuvěřitelné,“ neskrýval vyšetřovatel udivení. 

Video samozřejmě poskytlo mnoho prostoru v komentářích. Podle jednoho muže je zřejmé, že se jedná o lidskou postavu, která má na hlavě síť proti komárům. „Já nechápu, proč je to video tak krátké. Kdybych něco takového potkal, rozhodně bych v natáčení pokračoval,“ podotkl další z diskutujících. 

Podle údajů organizace Bigfoot Field Researchers Organization (BFRO) má Michigan 224 hlášení o údajných pozorováních tajemného Bigfoota. 

Video
Video se připravuje ...

V americkém Michigan natočili tajemného tvora. FB: Rocky Mountain Sasquatch Organization

Fotogalerie
9 fotografií