Už od roku 1991 patřil časopis Bravo k povinné výbavě každého teenagera. Nejenom že jste se v něm mohli dočíst něco o světových i českých hvězdách, které byly právě v kurzu. Jednou z nejpodstatnějších částí časopisu byla rubrika Sex a vztahy, kam čtenáři mohli posílat své dotazy, na které se styděli zeptat veřejně. Díky tomu se rubrika stala legendární. Podívejme se na ty nejpikantnější z nich.

1. KONDOMY

Myslíte že mi v obchodě prodají kondomy? Nechci je na sex ale na blbosti. Na YouTube jsou návody na vzducholodě z kondomu atd.

2. VYKOUSNUTÍ

Vykousnutí prý hodně bolí, je to pravda? Nikdy jsem to nezkoušel. 

3. VÝTOK Z PRSU

Ahoj, je mi 13 a mám takový černý až šedý výtok z pravého prsu. Když si ho zmáčknu, teče to. Prso mě pobolívá. Prosím o radu.

4. LÁSKA

Dobrý den, je mi trapné o tom mluvit. Mám přítele, náš sexuální život je skvělý, ale když se někdy v noci probudím, tak vidím, jako by si ho honil nebo si s ním hrál. Mluvili jsme o tom a řekl, že je to normální, ale mě přijde, jako bych ho už nepřitahovala, prostě nevím, jak to vzít.

5. SPERMA

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak to děláte, když máte sex se svým přítelem a on se do vás udělá? To máte po ruce pořád kapesníčky, aby jste se utřeli? Nebo jsem nějaká divná a vytéká to jenom ze mě? V každým filmu po sexu vstanou a odejdou a nic z nich nevytéká.

6. SEX

Ahoj, mám asi trošku hloupý dotaz... Kde mít sex v téhle zimě, když to doma nejde a někde na záchodcích se mi do toho nechce?

7. PRSA 

Ahoj, tato otázka se týká holek, tak Vás holky prosím... Máte někdo nějakou techniku či trik, jak zvětšit prsa? Mám je hrozně malá :( nedělá se mi tam ani ta „čárka“, však víte, co myslím. Mám velikost 70A, někdy i trochu menší, a to jsem v prváku! Chtěla bych, aby to vyšlo cenově levně, max. do 200,-.

8. EREKCE

Prosím, potřeboval bych poradit, vždy když se líbám s přítelkyní nebo se prostě nějak víc dotýkáme, tak se mi postaví, a když je to fakt delší dobu, tak ze mě i vyteče sperma... Masturbuju každý den, už nevím, co s tím.

9. VAGÍNA

Dobrý den, na pravém i levém pysku mám takovou hroší kůži. Co to je?

10. STUD

Když jsem sama, tak docela často myslím na sex, ale když jsem s přítelem, tak nechci, aby k něčemu došlo. Zatím se mazlíme jen od pasu nahoru. On by chtěl víc, ale já se bojím jeho přirození, i přes kalhoty se na něj bojím sáhnout. Nedokážu sáhnout na něco, čím se předtím močilo.