Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejlepší vánoční reklamy roku 2015: Dojemné snímky z celého světa vás doženou k slzám

/
  • Jaké jsou letošní nejdojemnější vánoční reklamy?
    Jaké jsou letošní nejdojemnější vánoční reklamy? (Reprofoto Youtube)
    25. prosince 2015 ● 12:04

    S dojemnými vánočními reklamami se letos roztrhl pytel. Zejména zahraniční obchodní řetězce si daly záležet a vytvořily snímky, jejichž ústředním tématem je silné poselství, které vás nejen dožene k slzám, ale zároveň vás inspiruje k dobrým skutkům. Připravte si kapesníky, vybrali jsme pro vás letošní nejdojemnější zahraniční reklamy!

  • 1.

    Muž na Měsíci

    Britský obchodní řetězec John Lewis nás jako každý rok touto dobou dohnal k slzám. Ústřední postavou jejich letošní vánoční reklamy je malá holčička, která si všimla, že na Měsíci žije starý a osamělý muž, a snaží se ho kontaktovat, bohužel ale neúspěšně.

    Když se na Zemi slaví Vánoce, starý pán smutní. Pak k němu ale přiletí dárek, ve kterém je dalekohled. Stařec tak poprvé spatří, jaké to je na Zemi na Vánoce a zamává malé holčičce, díky které je konečně šťastný. Na závěr videa řetězec vyzývá: „Ukažte někomu na Vánoce, že ho milujete.“

    Video
    Video se připravuje ...

    Vánoční reklamy 2015: Muž na Měsíci YouTube

  • 2.

    Na staříka kašlou děti, za rok jim přijde parte

    Vánoce jsou svátky klidu, rodiny a lásky. V dnešní hektické době ale lidé často zapomínají na své nejbližší a zejména ti nejstarší pak na svátky zůstávají úplně opuštění. To se stalo ústředním tématem dojemného videa, které nechala vyrobit německá maloobchodní společnost Edeka.

    Hlavní postavou vánočního videa je postarší muž, který tráví několikáté Vánoce zcela sám. Příští rok jeho potomkům místo vánočního přání přijde smutná zpráva. Jejich milovaný tatínek a dědeček skonal a oni mají přijet na pohřeb. Jeho děti marně potlačují pláč a vyčítají si, že si na svého tatínka neudělaly více času. Když ale vstoupí oděni v černém a se slzami v očích do jeho bytu, čeká na ně překvapení!

    Stařík totiž svou smrt jen fingoval a najednou se před nimi objeví. „Jak jinak jsem vás měl dostat k jednomu stolu?“ vysvětluje. Všichni si pak sednou a konečně oslaví Vánoce jako jedna velká rodina.

    Video
    Video se připravuje ...

    Vánoční reklamy 2015: Na staříka děti kašlou, za rok jim přijde parte. YouTube

  • 3.

    Srdceryvná španělská reklama si vystačí i beze slov

    Hlavním hrdinou španělského animovaného snímku je osamělý hlídač Justino, jemuž při noční směně dělají společnost jen lidské figuríny. Každou noc Justino figuríny naaranžuje tak, aby své kolegy pobavil a aspoň tímto způsobem s nimi komunikoval.

    Jeho kolegové se před Vánoci skládají na los do loterie a tipují čísla, která by v osudí mohla padnout. Osamělý hlídač si ale výzvy nevšimne a nikdo z kolegů mu to nepřipomene. Zaměstnanci trefí jackpot a chudákovi Justinovi zbudou jen oči pro pláč. Pak se ale stane zázrak!

    Video
    Video se připravuje ...

    Dojemná vánoční reklama: Na osamělého hlídače si nikdo nevzpomněl. YouTube

  • 4.

    Postarší pár vzpomíná na mládí

    I vánoční reklama švýcarského obchodu specializujícího se na fotografie si vystačí beze slov. Příběh postaršího páru, který vzpomíná na své mládí, kdy se poznal, je tak dojemný, že se budete natahovat pro kapesník.

    Video
    Video se připravuje ...

    Vánoční reklamy 2015: Švýcarský obchodní řetězec YouTube

  • 5.

    Nešikovná kočka

    Britský maloobchodní řetězec Sainsbury’s vsadil na animovaný snímek, jehož hlavní postavou je nešikovný kocour. Děj se odehrává v předvečer Štědrého dne, kdy celá rodina spí a sní o dárcích. Kocourovi se ale zdá velmi živý sen a nedopatřením se mu podaří podpálit dům a skoro zničit celé Vánoce.

    Když přijíždí hasiči, tak malého chlupáče prohlásí za hrdinu, díky kterému se nestalo ještě větší neštěstí. Vše ale lehlo popelem a rodině zbudou oči pro pláč. Díky dobrotivým sousedům však příběh nakonec skončí šťastně.

    Video
    Video se připravuje ...

    Vánoční reklamy 2015: Nešikovný kocour YouTube

  • 6.

    Osamělý méďa

    Malé irské městečko Ballymena se letos vyznamenalo. Jeho téměř čtyřminutový spot vypráví příběh o osamělém méďovi, který se ztratil při doručování a snaží se najít cestu k holčičce, jež si ho přála.

    Video
    Video se připravuje ...

    Vánoční reklamy 2015: Osamělý méďa hledá malou holčičku. YouTube

  • 7.

    Reklama na Coca Colu

    A na závěr, jaké by to byly Vánoce bez tradiční reklamy na Coca Colu...

    Video
    Video se připravuje ...

    Vánoční reklamy 2015: Coca Cola YouTube

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Prohlédněte si nejlepší akty na webu DIGIarena.cz BAZAR
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy