Zvědavá liška se vydala na lov na golfovém hřišti. Místo zaječí nory ale narazila na tašku s golfovými holemi. Dokázala však, že má za ušima. Strčila dovnitř čumák, prohlédla obsah a s peněženkou v zubech odběhla! Golfisté, kteří si lišku natáčeli a fotili, byli pěkně překvapení.

Chytrá zlodějka si za svůj „úlovek“ ale nic nekoupila! Když ji golfista, jemuž peněženka patřila, začal honit, radši ji pustila a utekla. Z bezpečné vzdálenosti pak sledovala, jestli se jí přece jenom nenaskytne další příležitost něco čmajznout.

Zatímco golfista si sbíral věci, jeho kamarádi se celému výstupu smáli na celé kolo. Koneckonců liška vypadala, že je zvyklá vídat ve svém rajonu i sportovce s holemi, a nebála se k nim přijít poměrně blízko. A takový zážitek je rozhodně důležitější, než „okradený“ kamarád.

Komická příhoda se stala v Louth Golf Clubu v irském Baltray. Golfista si asi příště dobře rozmyslí, jestli nechá divokou zvěř šmejdit ve svých věcech jenom proto, aby mohl získat lepší fotku na sociální sítě! Jedinou záhadou tak zůstává, zda liška věděla, jak by měla s peněženkou naložit, kdyby se jí krádež povedla.

 

Fotogalerie
7 fotografií