Kelsey ve čtvrtek na internet umístila snímek svého smutného dědečka. "Na večeři s dědečkem. Udělal 12 burgerů pro svých šest vnoučat, ale přišla jsem jediná. Mám ho moc ráda," připsala dívka k příspěvku na Twitteru. A strhla se lavina...

Během jednoho dne její příspěvek sdílelo více než 130 tisíc uživatelů a téměř jednou tolik vyjádřilo mladé dívce podporu. Tisíce lidí z Ameriky navíc smutnému dědečkovi nabídli, že s ním povečeří. Někteří se bohužel uchýlili i k výhrůžkám smrtí ostatním "nezdárným" vnoučatům.

Ani Kelsey nečekala takovou smršť a rodina rychle přispěchala s vysvětlením. "Dědeček je naprosto v pořádku a má nás všechny moc rád," vysvětlila na Twitteru Kelsey. "Pokud si myslíte, že za ním nechodíte, pak jste na omylu. Jsme u něj skoro pořád," přidal se její bratranec Brock, který uvedl, že šlo jen o špatnou shodu náhod a svého dědečka rozhodně nezanedbávají. Brock hned druhý den na internet umístil snímek, jak si k obědu konečně dopřává burger se svým dědou.

Rodina odmítla všechny nabídky finančních a materiálních darů a místo toho lidem vzkázala: "Pokud máte ještě prarodiče, tak na ně nezapomínejte a alespoň jim zavolejte a řekněte jim, že je máte rádi."