Začíná jaro a některým jedincům se začínají zapalovat lýtka. Například trojici kamarádů z Mostu. Ti v noci zamířili do jedné z tamních automyček. Jeden z nich se pak svlékl do naha a nechal na sebe stříkat vodou. „Zahajuje se akce voskování. Neteče doma teplá voda, i studená, neplatí se nájem, furt se chlastá, hulí, tak to pak dopadá takhle …Ale pozor, nesmíš si mejt motor, bacha nezapomeň to,“ komentuje další mladík na videu. 

Video ještě v noci hoši zveřejnili na facebooku v jedné z veřejných mosteckých skupin. Avšak ráno po vystřízlivění záznam stáhli. Blesku se podařilo jednoho z nich kontaktovat. „Okolností, které tomu předcházely, byla spousta, především dvě láhve vodky a flaška pálenky, pak jsme potkali myčku a nápad byl na světě,“ popsal. Mladík, který se svlékl, přestál podle něj mytí bez újmy na zdraví. „Je živ a zdráv, jen si stěžoval na ten vosk,“ prohlásil s tím, že takovou popularitu nečekal.

Zato v Jindřichově Hradci se šlo do naha za bílého dne. Řidičům a hlavně řidičkám na kruhovém objezdu přecházel zrak, když se jim před autem mihl mladý, svalnatý běžec, oblečený pouze do motocyklové helmy a tenisek, který v rychlém sprintu oběhl kruhák a zmizel mezi domy.

Video s naháčem se objevilo na You Tube a během dne jej shlédlo několik tisíc lidí. „Koukám, chlapcům chybí výtoč. Roupama jdou do naha!,“ reagoval jeden z nich. I když městská policie žádné hlášení o exhibicionistovi nezaznamenala, státní policie informace měla. „Šlo o sázku nebo recesi. Nikdo z kolemjdoucích nám ale nic nehlásil, nikdo nebyl pohoršen. Ti, kteří to nějak zaznamenali, se tomu spíš zasmáli. Kdyby se ale pobouření občané obrátili na policii, tak nevylučuji, že bychom se tím zabývali,“ řekla policejní mluvčí Hana Millerová. Podle jejích slov by šlo ale s největší pravděpodobností o přestupek.

Fotogalerie
4 fotografie