Záhadný objekt objevil Scott Waring, který se díval na živý přenos z Mezinárodní vesmírné stanice. Podle něj a dalších konspiračních teoretiků jde o UFO ve tvaru koňské podkovy, které se vznáší nad Zemí, a navíc se pohybuje, což by vylučovalo satelit.

Konspiračním teoriím nahrává i to, že přenos ze záhadných důvodů krátce po objevení UFO vypadl. Nadšenci si dlouhodobě stěžují, že kdykoliv se na živých přenosech objeví nějaký záhadný objekt, NASA jim ihned přenos vypne.

„Je to opravdu zajímavý úkaz, a hned jak se to objevilo, NASA přenos vypnula. Proto obrazovka hned zmodrala. To oni za to můžou, stejně jako to dělají pořád, mají pořád ruku na spínači,“ uvádí vypravěč na videu, které zveřejnil Secureteam, který se fenoménem UFO zabývá.

Secureteam na své kanálu uvádí několik podobných případů z minulosti, kdy NASA přenos ukončila poté, co se UFO objevilo. „Oni ty přenosy monitorují, ale někdy nejsou dostatečně rychlí. Během let jsme několik takových případů zdokumentovali. Prakticky vždy, když se přenos ‚pokazí‘, tomu předchází zjevení UFO,“ doplňují nadšenci.

Video
Video se připravuje ...

UFO u Mezinárodní vesmírné stanice Reprofoto Youtube

Fotogalerie
4 fotografie