Minecraft song nebyl zdaleka posledním z Mishovy dílny. Přišly ještě další čtyři. Ten poslední přesně před pěti dny a dnes má více než půl milionu shlédnutí.

Je totiž o populární hře Pokémon GO, která pobláznila celý svět. Všimli si ho dokonce i v zahraničí, britský server UNILAD se o Mishovi zmínil na Facebooku, že tak trochu jako Pokémon vypadá. Negativní reklama, taky reklama. Sám Misha si z toho rozhodně nic nedělá. Ostatně tak jako nikdy.

V tom, co dělá, ho podporují nejen rodiče, kteří na YouTube také natáčí, ale i jeho starší bratr Olda alias youtuber Metadon. Což vysvětluje i vysokou sledovanost. Kanál Mishovy šílenosti už odebírá přes 150 tisíc lidí. 

Z negativních komentářů si rodina v čele s Mishou, který mimo jiné vyniká svým specifickým a tak trochu vyšinutě znějícím smíchem, hlavu nedělá. Naopak. Sem tam jim prostřednictvím YouTube pošle vzkaz. V tom posledním se Misha pochlubil samými jedničkami na vysvědčení se slovy: „Nevíte, jaký to je mít samý jedničky. Protože jste je nikdy neměli. Protože jste k ničemu. Jste jenom hateři…, kteří nic neumí.“