Policie muže kvůli jeho podezřelým příjmům několikrát vyslýchala a ptala se ho na jeho možnou roli v drogovém gangu. Vždycky ale ze všeho vyvázl. Nakonec ho však dohnalo jeho vlastní ego. Strážníci objevili jeho stránku na Instagramu, která měla více než 4500 sledujících. Fotky jeho luxusního životního stylu nebraly konce. Jedna z nich byla i se známým fotbalistou Andre Grayem.

Teď je mladík po odhalení napojení na drogové gangy ve vězení. Nebyl sám. Jeho kumpáni dopadli podobně. Dohromady si celá skupina odsedí 130 let. Nedávno se přitom Levi ještě fotil při cestě helikoptérou nebo na kapotě bílého Ferrari. Další z fotek ukazuje, jak relaxuje ve vaně plné dvacetidolarovek.

Dealer měl také hudební ambice. Nazpíval několik rappových písní pod přezdívkou Prezi. Jeho nejpopulárnější má přes 27 000 zhlédnutí a jmenuje se Hells Kitchen. Je ke shlédnutí na serveru YouTube.

Detektiv Warren Moore, který měl případ na starosti, řekl: „Šlo o pokročilou skupinu, která prodávala především kokain a heroin. Drogy ničí životy lidí. Tyto rozsudky by měly sloužit jako varování všem, kteří se do podobných obchodů zapletou.“ Jeden z vyšetřovatelů David Jamisen to uzavřel slovy: „Doufám, že ho vzpomínka na jeho koupele v penězích bude po nocích hřát.“ 

Levi byl uvězněn už minulý týden společně s dalšími 12 lidmi. Ke svým činům se přiznal.

Fotogalerie
14 fotografií