Smolař (18) z Liuzhou v čínské provincie Guangxi nejdříve myslel, že si snubní prsten dokáže z intimních partií sundat sám. Styděl se zavolat si pomoc, a tak měl úd zaseklý celé dva dny!

Jenže to už byla bolest tak nesnesitelná, že musel na stud zapomenout. Rázem pro něj přijela záchranka, ale šperk dolů nešel ani zdravotníkům. Penis už totiž příliš otekl. Muž byl proto převezen do nemocnice, kde trvalo ještě dalších 90 minut, než byl zase volný.

Protože mladík zřejmě ještě neměl dost ostudy, někdo delikátní operaci natočil a posléze zveřejnil na čínské sociální síti Weibo. Na záběrech je vidět, jak si zraněný do klína přikládá pytlíček s ledem. Poté na scénu přicházejí hasiči a s pomocí velkých nůžek snubák přestřihávají.

Co je ovšem záhadou, proč si vlastně Číňan prsten nasadil na tak zvláštní místo. Divili se tomu ostatně i lidé komentující video na internetu. „To ten chlap fakt nemá co dělat? Je to k smíchu!“ napsal jeden, zatímco další přizvukoval: „Chtěl bych vědět, proč tam ten prstýnek vůbec měl.“

Fotogalerie
6 fotografií