Chris Balmert o svém rodinném životě pravidelně bloguje nejen na YouTube, ale i na facebookové stránce Tým Balmert (anglicky Team Balmert). A tak mu logicky nedělá problém se s celým světem podělit o své soukromí. Jedno z jeho nedávných videí pro něj ale rozhodně nebylo žádnou procházkou růžovým sadem.

Jeho žena Lindsay, která byla zrovna v devátém měsíci těhotenství, ho vyzvala, aby si také na vlastní kůži zkusil porod, do kterého jí zbývaly pouhé tři dny. Chris není žádná padavka, výzvu přijal a vše navíc natočil a zveřejnil na internetu.

Porodních bolestí nedosáhl žádným kouzlem ani tím, že by se přejedl zkaženého jídla. Jednoduše se nechal připojit na simulátor kontrakcí. Ten neovládal nikdo jiný než Lindsay, která si celý experiment očividně velmi užívala a manželovi se v jednom kuse smála.

Nenechala ho ale nikdy trpět moc dlouho, a když řekl heslo „epidural“, bolesti mu jednoduše vypnula. Také Chrisovi radila, aby si zkoušel kontrakce prodýchávat, ale ten ji jen nevrle pozoroval a pak poznamenal: „Takhle zním já, když rodíš? Protože, upřímně, tě teď chci praštit do obličeje.“

Chris posléze přiznal, že byl před pokusem velmi nervózní a začalo mu z toho být dokonce zle. Vyzkoušel si tak porod opravdu důkladně, jen tu radost, když bolesti ustanou a děťátko je na světě, nepoznal. To už opravdu musel přenechat Lindsay.

VIDEO: Jak Chris prožíval „porod“ a jak reagoval na první kontrakci?

Video
Video se připravuje ...

Muž si vyzkoušel, jaké to je mít porodní bolesti. Manželka se mu smála. Facebook

 

Fotogalerie
8 fotografií