Bostonský šprýmař Ryan Hamilton vystavil na svém YouTube kanálu HammyTV pořádně peprné video. V něm si krutě vystřelil ze své přítelkyně tím, že jí polil tanga extrémně pálivým chilli extraktem. Jím použitá »Satanova krev« dosahuje závratné hodnoty 800 000 na Scovilleově stupnici, která měří pálivost paprik a chilli papriček. Jen pro ilustraci, paprička jalapeño či omáčka tabasco mají pálivost »pouhých« 2500–8000. 

Netřeba proto dodávat, že účinek se dostavil téměř okamžitě. Hamilton si se svou přítelkyní Jen vyrazil zaběhat, a než vůbec urazili jedno kolo, žena si začala stěžovat na bolestivý pocit v intimních partiích. Nepomohlo ani, když se snažila zchladit vodou. Sotva doběhla domů, kde se začala polévat ještě mandlovým mlékem z lednice. S nelichotivými slovy na adresu svého přítele pak zamířila do sprchy.

Jenže youtuberovo video se nesetkalo jen s ohlasem. Mnoho lidí muži vyčítá, že jeho šprým byl už za hranou. „Nepřijde mi to vůbec vtipné, máš pořádně zvrácený smysl pro humor,“ stojí v jednom komentáři. „Moje neoblíbenější část je úplně na začátku. Však víte, ještě předtím, než jí ten kr*tén dal pálivé chilli na spodní prádlo,“ přitakává další.

Fotogalerie
9 fotografií

Video: Dívka vystraší přítele obrovským pavoukem

Video
Video se připravuje ...

Dívka vystraší přítele obrovským pavoukem. liveleak.com, hudba: Kevin MacLeod