1. Tajně ti kontroluje mobil

Žena chce muže vlastnit a mít nad ním úplnou kontrolu. Za svůj majetek považuje i jeho soukromí, pod které spadá jeho mobilní telefon nebo peněženka. Tři ze sedmi žen nemají zábrany prozkoumat mobil svého muže, aby zjistily, kam volal a kdo mu psal. Tři ženy z deseti to považují za normální.

2. Za peníze se vyspí i s tvým nejlepším kamarádem

Ženy obchodují se svým tělem, které považují za svůj výrobní nástroj. Touží po penězích, vše je otázkou ceny. Věrnost je vedlejší, důležitější je, jestli se to vyplatí. Když jí někdo nabídne dostatečně vysokou částku, klidně se s ním vyspí, pokud bude mít dostatečné záruky, že se to nikdo nedozví.

3. Pomlouvá tě před kamarádkami

Ženy se rády chlubí, ale také si rády stěžují. Při sedánkách s kamarádkami rády zdůrazňují, jak to mají s tebou těžké. Rády tvrdí, že nebýt jich, tak by muž shnil (protože se málo myje a pohazuje věci po bytě). Když se svou ženou spíš méně než jednou týdně, začne tě pomlouvat, že jsi v posteli k ničemu. Našla by si milence, ale je tak skvělá, že jí jde o rodinu, tak to neudělá.

4. Spí s tebou jen proto, aby sis nenašel jinou

Osm z deseti žen aspoň jednou v životě předstíralo orgasmus. Zvláště krásné ženy si myslí, že stačí, když budou při sexu jen ležet. Podle nich je pro tebe čest, že s nimi můžeš spát, ony se nemusí snažit, protože mají nabídek dost. Každá žena tvrdí, jak je pro ni sex důležitý, ale mnoho žen nebaví, mají sex jen jako prostředek k dítěti nebo proto, že „musí“.

5.  Opustí tě, když dostane lepší nabídku

Většina žen opouští muže až tehdy, když má náhradu. Rozejde se s tebou bez zábran, pevně rozhodnuta, že dělá správnou věc. žádost o rozvod podává podle statistik z deseti případů sedm žen a jen tři muži. Děje se tak většinou v situaci, kdy jsou vašemu dítěti méně než tři roky. Tehdy má totiž žena takřka jistotu, žen jí soud svěří dítě do péče a vy se stanete její chodící peněženkou.

6. Vytvoří si vlastní morálku a vás pak obviní z jejího porušování

Častým důvodem odchodů žen od mužů je, že „se choval nevhodně“. Co je vhodné a co ne přitom určuje žena. Morálku se žena zcela přizpůsobuje svým potřebám, přičemž vše směřuje k tomu, abyste byl pořád doma, nikomu nevolal a kutil.

7. Se ženou se nedá bojovat, dá se jí jen vyhnout

Ve válce o dítě nebo o majetek proti ženám neuspějete argumenty. Až před soudem zjistíte, jak relativní jsou pojmy pravda a lež. Důstojným soupeřem ženě je jen jiná žena, vy jste zcela nedůležitý a vlastně směšný.

8. Domácí násilí je pácháno hlavně na mužích

Osm z deseti mužů je doma vystaveno psychickému teroru (viz též bod 6). Společnost je ale klamána tím, že domácí násilí páchají hlavně muži, a to tak, že údajně své ženy bijí. Z urbanistické legendy, že ženy jsou doma bity, žijí stovky feministických organizací. Tato lež o násilí je zdrojem příjmu statisíců aktivistek. Aniž bychom se chtěli zastávat hrubé síly je zřejmé, že dlouhodobé psychické násilí je horší, než jedna facka.

9. Žena považuje dítě za svůj výhradní majetek

Všichni se jistě shodnou, že dítě je nade vše. Ženy považují dítě za svůj výhradní majetek a kdykoli ho použijí jako zbraně proti vám. Dělají si také výsadní nárok na duši dítěte, jako by jen ony měly právo určovat, co je dobré, a co ne. Ony jsou architektkami dětské duše a hodnotového žebříčku. Vám nechají jen okrajové záležitosti, jako fotbal nebo kutění.

10. Žijeme ve feministické společnosti

Ženy už dávno ovládly odvětví, které jsou klíčové pro vývoj dětí a společnosti. Ovládají školství, soudnictví, sociální úřady. Muži si většinou tuto krutou skutečnost uvědomí až tehdy, kdy je žena u soudu obere o dítě a majetek.

11. Žena má paměť jako slon a neodpouští

Když se rozhodnete své ženě lhát, doplatíte na to. Buďte si jisti, že to dříve nebo později pozná. Pokud se její podezření nepotvrdí při její tajných návštěvách vašeho mobilu nebo peněženky, najde si zástupný důvod a začne vás drtit.

12. Žena jen předstírá, že se nevyzná v mapách

Často se říká, že ženy neumějí hledat v mapách a nerozumí fotbalu. Pravda je taková, že to jen považují za důležité. Muži se často smějí, když žena při sledování fotbalového utkání řekne: „Ten brankář má hezké vlasy“. Ženu opravdu nevzruší, když padne gól, ale není to proto, že by nerozuměla fotbalu, ale protože ví, že z dlouhodobého hlediska výsledek 2:1 nic neznamená, ani kdyby vyhrála Slávie.

13. Žena je schopná zabít dítě, abyste na něj neměli vliv

Na rozdíl od muže je žena schopná ublížit dítěti, pokud ví, že tím ublíží i vám. Jistě si vzpomenete na dva případy z nedávné minulosti, kdy matka otrávila dítě fridexem, aby ho nemusela „půjčovat“ otci, nebo kdy matka skočila s dcerou z paneláku.