Hvězda televizní stanice CBS a bývalá modelka plavek Lara Loganová se stala v Káhiře dne 11. února asi na hodinu objektem chtíče davu rozvášněných mužů, když natáčela reportáž z oslav revoluce.

Demonstrantů, opojeni vítězstvím, se náhle zmocnila touha a začali obtěžovat a poté i znásilňovat přítomné ženy.

Loganovou demonstranti nejprve označili za izraelskou agentu, pak do ní strkali, bili tyčemi z vlajek, na jejím těle se později našly stopy mnoha kousnutí. Televizní štáb, který se pokoušel reportérku chránit, byl nemilosrdně zbit.

Rozvášněné demonstranty odtrhla od Pohanové až přivolaní vojáci. Po brutálním napadení odletěla prvním letadlem do Spojených států a krítce si pobyla v nemocnici.

V Egyptě byla krátce před napadením na náměstí v Káhiře, tehdy ji zatkli a vyhostili. Do Káhiry se vrátila na vlastní žádost.

Novinářka žije ve Washingtonu s manželem novinářem Joe Burkettem, mají dvě děti.

Soukromí

Loganová je Spojených státech velice populární, pracuje jako vedoucí zahraničního zpravodajství v televizi CBS. Její soukromí je pestré, před třemi lety se jí všímaly bilvární média víc, než by si přála.

Manželka svedeného novináře Laru Loganovou obvinila, ji připravila o manžela, novináře Joe Burketta a chtěla do péče také jejich tříletou dceru.

Bylo to v době, kdy se Loganová rozváděla s manželem, měla veřejný románek s reportérem televize CNN Michaelem Warem a přišla do jiného stavu s novinářem Joem Burkettem.