Křivky návštěvnosti z minulých šampionátů hovoří jasně: Po každém zápase nevědí zaměstnankyně erotických salónů kam dřív skočit a dělají všechno proto, aby nemusely hrát v oslabení.

Ženy v kleci

Ať už se pozápase raduje z vítězství jakýkoliv tým – fanoušci jedné strany slaví, fanoušci poražené země se jdou bavit, aby zapomněli na hořkost porážky. Stejně tak tomu bude na Slovensku, kde začíná mistrovství světa v hokeji koncem dubna.

Prostitutky si budou během turnaje zřejmě připadat jako brankář v houští střel. Na rozdíl od brankářů: nemusejí umět semafor a čím víc gólu tím líp.

Rychlá hra

Lze jen těžko předpokládat, že se budou hvězdy světového hokeje potloukat po zápase po sídlišti Petržalka a hledat nejlevnější erotickou masáž. Co se týče fanoušků z Česka, Německa a především Slovenska, tam to bude jiná hra. Rychlejší, přesnější, tvrdší a především: levnější.

Mnohé erotické salóny v Bratislavě již nyní snižují ceny o 20 procent a připravují pro zákazníky různé vychytávky. Například: dovoz prostitutek zdarma nebo služby s názvy: Nedočkavý šampión, dívčí přesilovka, mistrovský komplet a pro fajnšmekry – trestná lavice. Služby budou též poskytovány v tresech národních týmů.

Žádné mantinely

Do Bratislavy se sjíždějí prostitutky z celého světa, jejichž manažerky podobné sportovní akce bedlivě sledují. Nic tak zákazníka nepotěší jako jazyková vybavenost. Jeho prostě baví, když tohle hřiště nemá žádně mantinely.

Mimo stadión prostě bude platit: Tady se hra vysokou holí netrestá, dokonce čím víc, tím líp.