Jana Štefánková (36)

Byla první českou playmate, která fotila pro americkou verzi. Starost o její dva syny Reného a Ericka ji ale vyčerpává a podpesalo se i to na jejím vzhledu. Dnes už o Janě není moc slyšet. Ze showbyznysu se stáhla a podniká.

Michaela Dolinová (47)

Byla dlouhou dobu televizní rosnička. V této době také se také nechala vyfotit pro Playboy. Její fotky nebyly nijak zvlášť odvážné. Míša je nyní často odsuzovaná za svou příliš štíhlou postavu, ale Míša si z toho nic nedělá. "Nehladovím, jen nejím přílohy, kvůli tomu si můžu dovolit upnuté šaty," řekla na jednom večírku. Nyní je její hlavním zaměstnáním moderování a hraní.

Fotogalerie
21 fotografií

Adéla Gondíková (37)

Se nechala vyfotit úplně nahá a všichni mohli obdivovat její štíhlou postavu. Teď by si na to už jen málokdo vzpomněl, když ji vidí každý týden v kutilském pořadu, který uvádí se svým bratrem Daliborem. Hlavně moderuje a hraje.

Dara Rolins (38)

Tak téhle ženě sex-appeal rozhodně vydržel, i když se už blíží ke čtyřicítce. Taky je nejvíc vidět na veřejnosti. Dostává nabídky na moderování (to jí moc nejde), ale hlavně stále konzertuje. Má dceru Lauru a rozešla se s jejím otcem. V létě měla nehodu, při které zemřel motorkář.

Kateřina Kristelová (31)

Porodila holčičku, která jí teď zabírá nejvíce času. Občas moderuje nebo něco nafotí. I když normálně vypadá jako malá školačka, na profesionálních fotkách se mění v sexy ženu.

Kateřina Brožová (43)

Bývalá modelka teď hraje hlavně v seriálecha zpívá v muzikálech. Filmové role se jí vyhýbají. Svou štíhlou postavu má v genech a nepřibírá.

Olga Schoberová (68)

Muži o ní snili. Byla český sexsymbol. U nás točila hlavně v uvolněných 60. letech, v 70. utekla a cizinci ji přívítali s otevřenou náručí. Mezi české filmy, kde hrála, patří Kdo chce zabít Jessii nebo Limonádový Joe. Byla první Češkou, která se nechala vyfotit pro Playboy.

Martina Gavriely (32)

Tato dáma zahlcuje média skandály téměř denně. Obálka Playboye patří zrovna mezi ty jejé méně odvážné snímky. Nyní pracuje moderátorka. V tomto oboru se chce neustále zlepšovat, proto navštěvuje moderátorské kurzy. Má dceru (10) a syna (8).

Eva Jeníčková (46)

Zazářila ve filmu Sněženky a machři a v Básnících jako Vendulka Utěšitelka. Vystudovala DAMU a odjela do USA, kde doteď hraje. Používá pseudonym Ava Jansen.

Gabriela Partyšová (32)

Dalo by se říct, že odhalené fotky nadělila moderátorka Gábina Partyšová svému muži Josefu Koktovi jako svatební dar. Na konci července 2006 se totiž vzali ve francouzském Cannes. O rok později se jim pak narodil syn Kristian. Teď hlavně moderuje.