Vedle zábavy čeká na návštěvníky celá řada dobrého piva z Velkého Března, které bude možné ochutnat. Letos jsme si navíc vybrali právě Den otevřených dveří pro odstartování soutěže, na jejímž konci pivo Březňák získá novou tvář pro svou limitovanou edici pro rok 2013, kdy oslaví pivovar 260 let od svého založení. Cílem je zjistit obecné pivní znalosti, které budou prověřeny v krátkém znalostním dotazníku. Samotné vyhodnocení soutěže proběhne do 18. 12. Opravdový pivní znalec bude znám již 19. 12. 2012. Více informací o soutěži je možné získat na webových stránkách http://www.breznak.cz, anebo právě na Dni otevřených dveří.

Den otevřených dveří!
Autor: pivovar Velké Březno

Na Den otevřených dveří, pochopitelně vedle dobrého piva, můžete přijít za skvělou muzikou a zábavou. Zahájení slavnostního odpoledne proběhne ve 13.00 hodin. Program odstartuje vystoupením ústecké kapely Ferit ve 14.00 hodin. Po prvním koncertě přijde na pódium osoba nejpovolanější: vrchní sládek a manažer pivovaru Velké Březno Petr Hauskrecht, který slavnostně narazí první sud piva.

"Rád se setkávám s našimi pivaři přímo v pivovaru na slavnostech, konkrétně v Den otevřených dveří! Považuji to za příjemné setkání s našimi štamgasty, kteří přišli za kvalitním pivem a příjemnou zábavou," říká k celé akci Petr Hauskrecht, vrchní sládek pivovaru Velké Březno.