My muži to jen těžko chápeme a často se rozčilujeme, že žena i v titěrné kabelce dokáže dlouhé minuty hledat mobil nebo klíče od bytu. Ale to je tak jediné, co můžeme dělat. Pro ně je to ať chceme nebo ne prostě ten nejdůležitější módní doplněk.

Kabelka Diesel POTSIE
Autor: italiedoskrine.cz
Jestli tedy chcete svoji kočičku opravdu potěšit, pak ji pořiďte luxusní kabelku a máte vyhráno. Nemusí jít přitom o nijak velkou investici. V e-shopu Italiedoskrine.cz najdete stovky modelů těch nejprestižnějších značek. Ať už je to třeba Guess, Calvin Klein, Bennetton nebo sportovnější Levis, Diesel či Gola, všechny jsou na portálu Italiedoskrine.cz výrazně levnější, než v kamenném obchodě.

Luxisní kabelka Christian Dior
Autor: italiedoskrine.cz
V e-shopu Italiedoskrine.cz navíc pořídíte i v případě, že se chcete přece jen trochu víc „plácnout přes kapsu“. Najdete tu totiž i ty nejluxusnější kabelky, kterými se chlubí světové modelky a herečky, ale za o mnoho menší peníze, než které za ně daly celebrity.

Pokud bude vaše kočička nosit přes rameno třeba model od Christiana Diora, věřte, že vám budou všechny vaše hříchy odpuštěny nadlouho dopředu!

Fotogalerie
6 fotografií

 

http://www.italiedoskrine.cz/doplnky/kabelky