Nejvíce značek v limitované akční nabídce

Zimní kolekce kabátů, svetrů, péřových vest a mikin či stálá klasika: polo trička s krátkým či dlouhým rukávem, bundy a košile, to vše pod záštitou těch nejluxusnějších značek, na které běžně jen mlsně koukáme před nablýskanou výlohou.

Pánská značková móda od Armani, Ralph Lauren, Burberry, Gant a další s výraznými povánočními slevami. Jen do 10.ledna 2012 navíc s dopravou zdarma!
Autor: Italiedoskrine.cz

Na e-shopu Italiedoskrine.cz jsou však nyní tyto značky dostupné pro každého...a je z čeho vybírat! Burberry, La Martina, Armani, Tommy Hifliger, Hugo Boss, Fred Perry, Desigual...za více než poloviny běžné ceny. To vše navíc s výrazným  bonusem - dopravou zdarma!

Pozor, tato akce trvá jen do 10.1.2013!

Značkové oblečení Burberry, Armani, Hilfiger, Guess, Desigual, Hugo Boss a další - NEJnižší ceny, NEJširší výběr, DOPRAVA ZDARMA - Jen do 10.12.2012.
Autor: Italiedoskrine.cz

Kompletní nabídka značkového oblečení ZDE

Speciál Burberry - exkluzivní šály a šátky

Značkové oblečení Burberry, Armani, Hilfiger, Guess, Desigual, Hugo Boss a další - NEJnižší ceny, NEJširší výběr, DOPRAVA ZDARMA
Autor: Italiedoskrine.cz

Nebude-li sedět velikost – možnost okamžité výměny!

Určitě jste to již zažili – nakoupili jste si oblečení po internetu a neseděla Vám velikost. Toho se obává většina zákazníků, na e-shopu Italiedoskrine.cz se však žádných komplikací bát nemusíte. Pokud Vám velikost nebude sedět, obratem Vám bude takové zboží bezplatně vyměněno.

Více info ZDE