Balanční cvičení - účinná metoda rehabilitace a formování postavy

Díky balančnímu cvičení zapojujete a posilujete hluboké svalové vlákna, které při běžném pohybu namáháme minimálně. Správné držení těla je tedy základním kamenem úspěšného procvičování.

Výhodou je širokospektrální působení nejen na správné držení těla, ale zpevnění celého pohybového aparátu a efektivní formování postavy. Účinky balančního cvičení jsou ověřené, lze provozovat kdekoliv.

Balanční cvičení je moderní metoda aerobního procvičování celého těla. Jeho účinnost prokazují i nové oblíbené cvičební metody jako Zumba nebo Bosu
Autor: Sportnanetu.cz

Balanční podložky a polštáře

Hlavní nástrojem balančního cvičení jsou balanční podložky. Balanční podložka je oblíbená fitness pomůcka pro aerobic i balanční cvičení. Pravidelné cvičení na balanční podložce vede k výraznému zlepšení koordinace pohybu a také k posílení stabilizačních svalů. Balanční podložka bosa obsahuje také táhla pro posilování a protahování svalů horních a dolních končetin. Obtížnost cvičení na podložce lze jednoduše regulovat upuštěním tlaku.

Balanční cvičení má blahodárné účinky na celé tělo. Efektivně působí i v oblasti odstranění bolesti zad a kloubů
Autor: Sportnanetu.cz


POZOR! Na Sportnanetu.cz nyní probíhá akce, kde ke každé balanční podložce získáte masážní emulzi zdarma! Více ZDE

Balanční polštář - správné držení páteře

Balanční polštář působí příznivě proti bolestem zad a jeho masážní a rehabilitační účinky jsou prokazatelné. V sadě získáte 2 ks této skvělé rehabilitační pomůcky a navíc praktickou pumpičku. Pořiďte si balanční polštář a zatočte s bolestí zad !

Balanční cvičení má blahodárné účinky na celé tělo. Efektivně působí i v oblasti odstranění bolesti zad a kloubů
Autor: Sportnanetu.cz


2ks balančních polštářů navíc s pumpičkou a masážním míčem seženete na Sportnanetu.cz jen za 499,- Kč! Více info ZDE