Na portálu Sleviště.cz jsme pro vás našli výjimečnou nabídku. Za poloviční cenu, tedy jen za 799 korun namísto původních 1 600 Kč, si teď můžete dopřát opravdu jedinečný zážitek. Pod hladinou vodní nádrže Barbora v Krušných horách strávíte až 1 hodinu, cestou potkáte nejrůznější druhy sladkovodních ryb a budete obdivovat prostředí zatopeného bývalého dolu, kde se v minulosti těžilo hnědé uhlí.

Pro vynikající kvalitu vody a její průhlednost je vodní nádrž Barbora využívána pro výcvik sportovních potápěčů. Pokud si na Slevišti.cz tento ponor objednáte, podíváte se až do hloubky 18 metrů. Pokud jste ale zkušenější, je možné podniknout ponor mnohem hlouběji.

Hloubkový ponor vám zvýší hladinu adrenalinu
Autor: Sleviště.cz

Nepotřebujete licenci, kompletní výstroj máte v ceně

Pro tento ponor nepotřebujete žádné speciální osvědčení ani licenci. Postačí, když budete umět plavat, budete zdravotně způsobilí a objednáte si tento zážitek na portálu Sleviště.cz. Před ponorem budete důkladně vyškoleni a připraveni. Zapůjčení veškeré potřebné výbavy – tedy masky, šnorchlu, ploutví, neoprenu, rukavic, žaketu, tlakové lahve a závaží – máte v ceně!

Při ponoru budete vedeni zkušeným instruktorem z litvínovského Klubu potápěčů. Pokud se vám zážitek zalíbí, právě zde můžete získat potápěčskou licenci včetně té mezinárodní a vyrazit na jednu z akcí klubu třeba do Chorvatska.