Visí nad vámi jako Damoklův meč výročí, narozeniny nebo jiná okázalá příležitost, při které se čeká, že se jako dárce ukážete? Sázet na vůně je jako ruská ruleta. U oblečení je to o to horší, o kolik se netrefíte ve velikosti.  Buď dáváte najevo, že je tlustá, nebo si jí dost nevšímáte. Sázkou na jistotu je pěkná a nadčasová kabelka, nejlépe z kůže. Ta dokáže uchvátit každou ženu, protože se vždycky najde nějaká příležitost nebo outfit, jak ji využít.

Jak poznat skutečně dámský model?

Kableka z pravé kůže vždycky potěší
Autor: italiedoskrine.cz

Nejlepší je sáhnout po skutečně dámském modelu. Jak vypadá? Je to větší kabelka se středně dlouhými uchy, která se elegantně nosí zavěšená na předloktí. Messenger s dlouhým popruhem se dá sice prakticky pověsit  křížmo a dost se do něj vejde, ale čas o d času chce být i ta nejsportovnější žena za pravou dámu. Takže se nemůžete zmýlit. Moderní dámské modely mají navíc i dlouhý popruh, takže se dají pohodlně nosit na rameni.

Trefou do černého je pak kabelka v nějaké moderní barvě a z pravé kůže, která při dobré péči vydrží stejně krásná dlouhá léta. Takový nákup vás rozhodně nezruinuje, když ji koupíte za zlomkové akční ceny prostřednictvím e-shopu, jako je například Itálie do skříně.cz. Doprava je navíc zdarma!