Záleží na velikosti

Než vyrazíte na letiště nebo na nádraží, pořádně si promyslete, jak velké zavazadlo potřebujete. Na víkend vám postačí zavazadlo o 55 centimetrech, které je tak malé, že si jej můžete vzít i na palubu letadla.


Na delší cestu, nebo pokud je vás víc, sáhněte po zavazadle o minimálně 70 centimetrech, ale dejte si pozor, abyste se při balení nezapomněli a zavazadlo nemělo více, než je povolený limit. Jinak si budete muset pěkně připlatit.

Nezapomeňte na materiál

Stejně jako velikost, je důležitý i materiál, z jakého je zavazadlo vyrobeno. Mezi nejoblíbenější patří tzv. skořepina, tvrdý a odolný plast. Jejich nevýhoda ale je, že už sami o sobě nějaké to kilo váží.

VÝHODY AKČNÍ NABÍDKY:

  • Všechna zavazadla SKLADEM
  • Nejnižší ceny, které jinde nenajdete!

 

Naopak textilní tašky a kufry jsou lehčí a také skladnější, pokud v nich ale budete převážet křehké věci, můžete skoro spolehnout, že je v pořádku nedovezete.

Jestli milujete dokonalou eleganci a nehledíte na nějakou tu korunu, potěší vaše oko kožená zavazadla. Jsou krásná, ale je možné, že vaše oči zapláčí, jakmile vám kufry vyjedou z pásu na letišti nebo jakmile je vyndáte ze zavazadlového prostoru, jsou totiž náchylná k poškrábání.

LUXUSNÍ ZAVAZADLO SI MŮŽETE POŘÍDIT ZDE!

Fotogalerie
2 fotografie