Je to víc než jednoduché. Kalkulačku najdete ZDE a výsledek budete mít v okamžiku. Teď už nezbývá nic jiného než vyčkat, až počet vašich dnů dosáhne nějakého kulatého nebo jiného vám sympatického čísla. Rozdíl mezi dvě daty si můžete spočítat ZDE.

Podobně to udělal australský zpěvák Nick Cave (57), který si spočítal, kdy se blíží den, kdy je na světě 20 000 dnů, a řekl si, že by měl udělat něco výjimečného. Proto se rozhodl o tomto dni natočit pseudodokument. Cave začal na filmu pracovat tajně zhruba v té době, kdy se svou kapelou The Bad Seeds začal tvořit novou desku Push The Sky Away, kterou dokončili letos v únoru. Snímek s názvem 20 000 dnů na Zemi se do kin dostane v příštím roce.

Cave, který je známý tím, že své soukromí pečlivě tají, překvapil, když filmaře pouští do svého intimního prostoru. Kamery, které Cavea doprovázely na každém kroku, zachytily například jeho chvíle se syny Arthurem a Earlem (oba 12), když v poklidu obýváku pojídají toasty a dívají se společně na televizi. Byly nainstalované v jeho kanceláři, kde se sešel se svým hlavním hudebním souputníkem Warrenem Ellisem, aby konzultovali materiál na novou desku. Divák s Caveem navštíví jeho psychoanalytika, potká se s jeho ženou nebo se zpěvačkou Kylie Minogue, s níž Cave natočil slavný duet Where The Wild Roses Grow, projede ve stylovém jaguáru.

Zpěvák, skladatel, herec, spisovatel aj. Cave si ve svém nabitém programu, který momentálně absolutně vyplňuje turné, s nímž nyní táhne Evropou a v Praze se s ním zastaví už 22. listopadu (což bude 20515. den jeho života), naplánoval do natáčení také koncert, který se uskutečnil právě včera v londýnském klubu Koko. „Nezapomeňte se usmívat do kamery,“ vzkázal před ním fanouškům na svém facebooku…

Už víte, kdy a čím oslavíte kulatou tisícovku vašich dnů na Zemi?

Fotogalerie
4 fotografie