Když nahlédnete na stránky e-shopu Netmedik.cz, sami budete překvapeni, že se takovýto přístrojdá získat za cenu pár návštěv ve vlasovém studiu! Za 2090 kroun si tady můžete objednat speciální revitalizační infrapřístroj pro oživení růstu vlasů Hair Boost.

Tento vysoce profesionálně zpracovaný přístroj pro revitalizaci vlasové pokožky a podporu zpevnění stávajících a růstu nových zdravých vlasů pracuje na stejném principu, jako profi přístroje v odborných, ale velice drahých  vlasových studiích.

Hair Boost: Jde vlastně o přístroje dva!

První přístroj Hair Boost v sobě spojuje funkce mediciálního infračerveného světla, ozonové terapie a akupunktury - účinně ničí bakterie z povrchu vlasové pokožky, efektivně stimuluje body pokožky s vlasovými kořínky a podněcuje místní krevní oběh.


Druhý přístroj Hair Boost
pomocí jemné masáže oživuje a regeneruje vlasové kořínky. Stávající vlasy méně vypadávají, jsou silnější a zdravější a navíc podpoříte i růst nových zdravých vlasů tam, kde jste si mysleli,  že už je nikdy mít nebudete. Při použití vlasového tonika či jiného přípravku pro podporu růstu vlasů vám tento přístroj zajistí maximální efekt  - přípravek se dostane přesně k prokrveným kořínkům bez bakterií a zbytků kožních šupinek.

Fotogalerie
4 fotografie