Pokud váš protějšek rád odpočívá a spí v teple, pak elektrickou deku určitě ocení. Ideální je i to pro ty, kteří mají chatu nebo chalupu. Elektrická deka vás rychle zbaví nepříjemného pocitu zimy a vlhka. Uleví i těm, kteří trpí bolestí zad, kloubů, ledvin nebo břicha. Jde tedy o univerzální dárek, který na Netmedik.cz pořídíte už od 569 korun.

Vyhřívané ponožky, boty či vložky do bot - velký HIT!

Nejsnáze člověk prochladne od nohou, proto je velice důležité mít neustále nohy v suchu a teple. Od studených nohou se pocit chladu šíří na celé tělo. V takovém případě nepomůže dodatečné oblékání různých svetrů, je třeba začít nápravu právě u dolních končetin a zajistit jim dostatečné prohřátí.

Speciální vyhřívané ponožky disponují žádanými vlastnostmi: jsou pratelné, bezpečné, 3Dstereoscopické vyhřívání s infra, pružné a pevné.

Vyhřívané boty se zase hodí na dlouhé zimní večery či při sedavém zaměstnání, dokonale vyhřejí Vaše nohy, bezpečně a bez toho, abyste se potili.

VYHŘÍVANÉ PRODUKTY V NEJŠIRŠÍ NABÍDCE

Fotogalerie
3 fotografie

Samovyhřívací produkty Tourmalin - revoluce ve vyhřívání

Samozahřívací produkty Tourmalin akcelerují teplo absorbované z těla, zahřívají místo aplikace, zvyšují cirkulaci krevních toků, mají blahodárné účinky na zvýšení buděčného metabolismu, přináší úlevu, rychle zahřejí, uvolní svaly, ideální pro vyhřívání kloubů, zejména v zimě velmi oceníte.

Autor: 

 

ZOBRAZTE SI KOMPLETNÍ NABÍDKU