Nemáte moc peněz ani času, a přesto byste chtěli dopřát té své alespoň pár dní, strávených v luxusu? Pak pro vás máme naprosto výjimečný tip: Vezměte ji do čtyřhvězdičkového Golfhotelu Morris v Mariánských Lázních. V těchto dnech tu nabízejí neuvěřitelnou slevu 68 % na pětidenní pobyt pro dva s plnou penzí, a to včetně 18 wellness procedur!

 Ano, je to skoro k nevíře: Běžně byste tady totiž za takový pobyt pro dva dali 23 700 korun. Na portálu Sleviště.cz teď ale nabízejí možnost ušetřit a zaplatit za totéž jen 7 490 Kč! Přitom se vám dostane stejných služeb, jako kdykoliv jindy.
Kromě plné penze vás za tuto cenu čeká celá řada wellness procedur.

Golfhotel Morris v Mariánských Lázních
Autor: Sleviště.cz

Každému z vás bude dopřána třikrát oxygoneterapie, budete si moci také vybrat z dalších relaxačních procedur, kterých budete mít v ceně celkem 15. Nabídka na Slevišti.cz na vás nešetří ani v dalších věcech: Čekají vás výlety do jiných částí proslulého lázeňského města, jízda lanovkou i návštěva daňčí obory.
Že vás pobyt v lázních neláká a chtěli byste se podívat jinam? Pak stačí kliknout na webové stránky Sleviště.cz. Sami budete překvapeni, kam všude se můžete za pár peněz podívat. Nabídek na pobyty i v těch nejluxusnějších destinacích je tu vskutku nepočítaně…