Bude to jízda ve velkém stylu, doslova! Do podniku vás rádi odvezeme luxusní limuzínou s barem a v doprovodu krásných tanečnic, vyzvednutí je možné kdekoliv po Praze a okolí. Přímo v klubu na vás budou čekat luxusní interiéry a pohodlné sedačky, kde si můžete dopřávat soukromé tance v podání krásných tanečnic, večeři na nahém těle či skleničku pití vyhlášených značek.

Zábava v Goldfingers Praha

Aby emoce byly skutečně na maximu, můžete ženichovi dopřát wrestling v želé s tanečnicemi Goldfingers, vystoupení na pódiu, neomezenou konzumaci piva, upoutání k trpaslíkovi a další zábavu v rámci speciálních balíčků rozlučky se svobodou.

O tom, že lepší místo pro rozlučku se svobodou byste hledali jen těžko se můžete přesvědčit přímo ve fotogalerii klubu, či si přijďte prohlédnout klub „nanečisto“ třeba už tento pátek. V klubu jsou vítání i návštěvníci, kteří se chtějí bavit na úrovni, i když se zrovna neloučí se svobodou či neslaví narozeniny.

Výjimečně útulné, krásné interiéry a non-stop show
Autor: klub Goldfingers

Interiéry klubu Goldfingers Praha

Výjimečně útulné a krásné interiéry, non-stop show v podání profesionálních tanečnic, bohatá nabídka doplňkových služeb, to jsou důvody, proč se jezdí do Goldfingers rozloučit se svobodou nejen budoucí „ženáči“ z České republiky, ale i Německa, Rakouska, Velké Británie a dalších koutů Evropy.