Pilot Anthony Blake přišel s nevšedním nápadem. Využil toho, že vlastní cessnu a rozhodl se ji zákazníkům nabízet k letům nad Las Vegas. Svůj letoun speciálně upravil, namísto sedaček pro pasažéry je v letadle luxusní ložnice. Kdokoli zaplatí, může se oddávat sexu vysoko nad slavným Las Vegas. 

Jak uvedl deník New York Post, ačkoli je kabina pilota jasně oddělená od zbytku, Anthony tuší, co se za ním děje. „Vždycky se letoun začne trochu houpat,“ vysvětlil. „Dost často vím, kdo kde zrovna je a co dělá,“ dodal. 

Sex nad Las Vegas ale přijde dost draho. Pár si za 45 minut letu zaplatí v přepočtu jednadvacet tisíc korun. Cena se může ještě vyšplhat, pokud zábava milence baví a požádají tak o prodloužení letu. Času ale mají dost, bezpečnostní pásy mohou odepnout už dvě minuty po startu.

Blake, který si říká „Kapitán Tony“, má na uších zvukotěsná sluchátka a ve výhledu na dění za ním mu brání závěs. Co se klientely týče, je různorodá. Od mladých zamilovaných párečků, seniorů co chtějí vyzkoušet něco nevšedního až po partičky pořádající swingers párty. Blake nemá nouzi ani o vtipné situace. 

„Byl tady jeden chlápek se ženou. Chtěl ji letem překvapit. No, bohužel to trošku přehnal s pitím a požádal mě, abych přistál ještě před tím, než vůbec mohlo něco být,“ vzpomínal pilot. 

Ačkoli se podobné lety začaly pořádat v Nevadě už před sedmi lety, byznys pořádně nakoply až sexuální výlety přímo nad Las Vegas. A jestli někdy i samotný Blake čelil pokušení? „Je to letadlo pro jednoho pilota, i kdyby mě pozvali k sobě, nemohl bych odejít,“ upozornil. „Sex miluji, ale létání ještě více,“ dodal. 

Fotogalerie
9 fotografií