O nečekanou zábavu na palubě letadla společnosti EasyJet se postaral roztoužený pár. Letadlo vzlétlo 8. září z letiště Luton a mířilo na španělskou Ibizu. Během letu se dvojice pasažérů zavřela na toaletě a jejich dostaveníčko mělo nečekanou dohru.

Na sociální síti se objevilo video, které zachycuje moment, kdy stevard nečekaně přešlapuje před dveřmi toalety. Pozornost snad všech cestujících je upřena na něj a na WC, které se zdráhá otevřít. Nicméně nakonec dveře skutečně otevře. V nich se objeví mladík se svou dívkou v kompromitující pozici. Cestující začnou jásat a mladík za sebou rychle zavře. Video doposud mělo na sociální síti miliony zhlédnutí!

Pod videem se začaly štosovat komentáře. „Doufám, že to nebyl pilot!“ píše jeden z komentujících. „Kde je druhá část? Chci je vidět vycházet,“ píše další. „Šťastlivec,“ dodává další. K videu se navíc přihlásila hvězda OnlyFans Elsa Thora (21), která v komentáři tvrdila, že je dívkou na videu. Ovšem následně blonďatá modelka uvedla věci na pravou míru.

Pro britský deník Daily Star přiznala, že oklamala své fanoušky a na videu to ona není. Prý by se ale sexu v letadle nebránila. „Určitě bych to zkusila, ale pravděpodobně ne v EasyJetu. Musely by to být minimálně British Airways,“ dodala s tím, že si myslí, že to od nich bylo odvážné. Aerolinky nicméně uvedly, že pro dvojici po přistání přišla kvůli jejich chování policie.

Video
Video se připravuje ...

Dvojice se oddávala sexu na toaletě v letadle EasyJetu. Twitter

Fotogalerie
25 fotografií