DISKUSE K ČLÁNKU

erinxx91:Mno já si myslím že by jí nikdo ten milion nedal,to by musela být slavná osobnost,hold smůla holka

(17. 04. 2011 20:19)

vanityfair:Mesároška má dvojče? zvětšit prsa na ABnormál, odbarvitty myší ocásky, co má místo vlasů....kobylí ksichtík už má.......

(10. 04. 2011 11:26)

jakub-moravec:Proč za podívanou platit milion, když na televizi to vidíme zadarmo.
Platí se jen to, co už máme v rukách.

(10. 04. 2011 00:29)

january:Tento typ reakcí je tady úplně normální.

(10. 04. 2011 00:11)

nyana87:vůbec mě to nerozhodilo, naopak, fakt jsem se zasmála

(10. 04. 2011 00:21)

Shelby16: takže jasně je moje nabídka atraktivnější než od nějaké Silvie

(09. 04. 2011 22:56)

nyana87:Vaše komentáře mě fakt pobavili, díky za zpříjemnění dne
Jen pro info ano jsem se svým vzhledem spokojená a důležitý je pro mě můj pocit, ten váš mi je poněkud volnej, takže si klidně ulevte
Na plastiku obličeje půjdu až shlédnu vaše xichtíky a uznám, že jsem na tom daleko hůř než vy
S tím pasem ale máte pravdu,fotili jsme to koncem zimy, kdy jsem byla obalená hroooomadou tuků a navíc po obědě poněkud nafouklá a úpřimně, taky se mi vetšina z těch fotek nelíbí...
Momentálne mám v pasu 62cm (na lačno) a váhu 52 kg, anoretička být nechci, díky za rady!
Ano jsem ze slovenska, vir tam žádný nemáme, ale zato 80% českých mužů s kterýma jsem se kdy bavila tvrdilo, že slovenky jsou mnohem hezčí, než češky a víc je přitahuí jak vzhledem, tak jazykem. Je to smutý no.. ale mně je to fuk
Ale to bude asi tím, že (podle pouze mého názoru) tak 50% českých žen trpí obezitkou, anebo jsou to zlatokopky.
No a na závěr bych dodala, že opravdu neoceňuji svůj vzhled na milion, ale nemám pořebu se vystavovat v plné parádě naprosto cizím lidem a už vůbec ne když mám přítele.
Jenže je faktem, že milion jen tak na cestě nenajdete a kdyby mi náááhodou někdo nabídl tolik peněz za svlečení, tak bych do toho určitě šla, proč ne???
No každopádně jsem ráda, že mám aspoň tolik inteligence, že jsem se v tomhle obsáhlem příspěvku vyjádřila bez jediného vulgarizmu, takže někdo tady bude mít buď hodně nízký IQ nebo by se asi měl nad sebou poněkud zamyslet, čtou to tady i dámy ;)
A za případné chyby se omlouvám, na slovensku jsme se česky moc neučili
Mějte seeeee, jak chcete ;)

(09. 04. 2011 13:17)

anonymaus:Není zač děkovat. Dobrou radu do života poskytnu vždy rád a zadarmo

Je samozřejmě velmi důležité, když je žena se svým vzhledem spokojená. Pokud se ale rozhodnete jít se svou kůží (tělem) na mediální trh, s jejím vzhledem musí být spokojen i někdo další. Tím někým jsou obvykle lidé z modelingových agentur nebo redakcí příslušných pánských časopisů. A ti moc dobře vědí kolik a za co komu platí. Při vší úctě k vašim fyzickým parametrům mi požadavek na 1 mil. za odložení spodního prádla za současné tržní situace připadá jako přehnaný. Nicméně pokud je to myšleno jako výchozí nabídka, přeji hodně štěstí při dalším vyjednávání

Můj "xichtík" raději vidět nechtějte. Zásadně kritizuji jen to, v čem dosahuji lepších výsledků, než kritizovaný subjekt. Podstatná část vašeho potenciálního výdělku by tedy padla na plastickou operaci, což by, jak jistě uznáte, ani jeden z nás nechtěl

Mimochodem vaše čeština je výborná.

Přeji krásný nedělní den

(10. 04. 2011 08:26)

nyana87:Já jsem nikdy v životě neřekla, že požaduji milion abych se svlékla Jak už jsem psala, nemám zapotřebi ukazovat se veřejnosti nahatá... Tenhle titulek vznikl tak, že když se mě v rozhovoru zeptali, jestli a za jakou částku bych se nechala fotit úplně nahá řekla jsem, že asi ne, protože jsem dost stydlivá, tak mi pouhým příkladem uvedli milion a řekla jsem, že za milion ano
Jinak opravdu nemám zájem o žádnou nabídku focení aktů, takže štěstí ať mají jiné slečny... ;)
A další vec, nikam jsem se necpala, na tohle focení jsem šla původně pouze jako doprovod s kamarátkou, až tam mě "ukecali" ;)
Takže ono občas bývají věci úplně jinak, než si to někteří vydedukují
A jak už jsem uvedla, fyzické parametry se mi za tu dobu dost změnili, úspěšně jsem zhubla do plavek, břicho mám plochý, takže jsem momentálně spokojená.
S obličejem si nic dělat nehodlám, nejsem dokonalá, ale jsou na tom lidi i hůř a pokud o mě má aspň pár chlapů zájem, tak je to dobrý
A komu se nelíbím, ať na mě prostě nečumí

Hezký den

(11. 04. 2011 14:35)

anonymaus:myslím plastiku obličeje

(09. 04. 2011 08:26)

anonymaus:No, štíhlejší pas a menší facelift by rozhodně taky nezaškodily

(09. 04. 2011 08:12)

visersivoko: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(09. 04. 2011 03:09)

zkrat: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(08. 04. 2011 19:27)

jakub-moravec:zkrate, na to je expert KACOTA, on odhadne přesně je-li to cikánka, maďarské národnosti nebo jiné.

(10. 04. 2011 00:23)

waserman:za mega se zde nabízí panenství a tady ta slečna za mega ukáže tělo. Jako zas taková krasavice aby to bylo za mega, to tedy taky není

(08. 04. 2011 19:05)

kamii:Tak mě to také napadlo, asi tady máme nový úkaz. Souložit a ukazovat rozkrok se bude jen za mega. Holky se asi dívají moc na televizi.....

(08. 04. 2011 19:09)

waserman:

(08. 04. 2011 20:05)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy