DISKUSE K ČLÁNKU

visersivoko: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 09. 2011 13:04)

mandat:Atom rozbila polska vedkyne Marie Sklodowska - Curie.Albert udajne nasel relativitu,ale to je vse omyl.Vedeckou praci delala jeho prvni manzelka ze Srbska.Klidne se podepsal pod jeji objevy a prace a ani se nestydel.Vyuzil ji,jak se dalo a pak ji nechal sedet a behal dal za jinyma.Moralista urcite nebyl.Ale typicky ZID. Vyuzivat a zneuzivat druhe pro svuj prospech!

(03. 09. 2011 14:04)

gogo:Kam zmizely miliony Haase není důležité. Důležité je kam mizejí beztrestně miliony ze státní pokladny....

(02. 09. 2011 22:15)

logar:Miliony jsou pod rozlišovací schopností české politické gaunertury. Krade se v miliardách a peníze mizejí do politických stran ODS, KDUTOP a ČSSD, následně například do nemovitostí v celím světě, například v USA, Toskánsku, Chuchli, fotbalových klubů, volebních kampaní, pochybných obchodních transakcí například pánů Dalíků, Topolánků, Grossů, Kalousků, Bartáků, Rathů, Paroubků atd.atd.

(04. 09. 2011 04:44)

mazd:Nejen výborný herec, ale také krasavec jací se už nerodí. Díky mu za dobrou náladu, kterou mám z jeho filmů...

(02. 09. 2011 12:19)

bosta:mandat.Typický tupý,­nepro­mýšle­jící,­neob­jektiv­ní názor,jako produkt dnešní výchovy a působení režimu.
Pokud nezmizí filmy a další doklady o životě tohoto vynikajícího herce,zapomenut nebude.Získá si další a další obdivovatele,stačí vidět nějaký jeho film.Ovšem,pokud degenerovaní tupci budou schopni poznat výrazné herecké umění,které se ztrácí už dnes!

(02. 09. 2011 10:45)

mandat:Moje babicka Haase zboznovala.Casto jsme videli jeho filmy,ale dnesni generace se na ne nediva.Spousta mladeze ani nevi,kdo byl napr. Vlasta Burian.je to tragedie.

(02. 09. 2011 19:06)

mandat:Hugo Haas byl skvely herec,ale kdo ho dneska zna?­??????­??????­??Je­ho fanousci jsou uz temer vsichni po smrti.

(02. 09. 2011 05:38)

zvukar:Kdo je vzdělaný,ten ho určitě zná.Mám 30,takže se za pamětníka nepovažuji a viděl jsem jeho všechny filmy,i ty z hollywoodské produkce.Brňáci mají skvělého rodáka!

(02. 09. 2011 11:52)

herpes: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 09. 2011 15:45)

gogo:Já ještě po něm štěkám.... Ale je pravdou, že jsem dříve narozený... Ale je také pravdou, že takoví herci se již dnes nerodí. Bohužel.

(02. 09. 2011 22:18)

bibiannkaa:Je mi 36 let a rozhodně po smrti nejsem. Filmy Hugo Hasse a i ostatních herců té doby jsou mé nejo­blíbe­nější­.Tako­vý herci se dnes již nerodí a ani se již netočí tak nádherné filmy

(03. 09. 2011 09:04)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy