DISKUSE K ČLÁNKU

georg7: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(12. 09. 2011 20:08)

galta3:pro amorhop: vždyť já s Vaším názorem naprosto souhlasím,názor byl pro marii, množné číslo platilo obecně - s Vaším názorem se naprosto ztotožňuji

(12. 09. 2011 19:33)

amorhop:pro galta: proboha já nezávidím ani náhodou jen jsem napsala svůj názor na psaní marie.g jestli sis nevšimla a opakuji že výsledek hovoří za vše

(12. 09. 2011 19:05)

galta3:Nějak nechápu všechny ty kritiky - jedna má blbou pózu, druhá málo sděluje. Co by podle Vás měla sdělovat? Všechny vítězky jsou pěkné a ta vítězka blondýn se mi líbí zrovna nejvíce - hezká holka i fotka, ale jak říkám, všechny vítězky jsou pěkné, tak nezáviďte, mohly jste se přihlásit také - ale kritizovat je jednodušší, že?

(12. 09. 2011 18:45)

amorhop:pro Marii: a proč by nemohla být v takové pozici?, Má tam víc fotek a je hezká a má milý usměv asi se hodnotilo podle toho a ten rozdíl hlasů je jasně viditelný

(12. 09. 2011 17:47)

marie.g:Proč nejsympatičtější právě dívka v takové pozici? Myslím,že na "sympatie" byly vhodné portréty. Ani s blondýnou nesouhlasím, protože měla více sdělovat, asi jako v případě dlouhovlásyk,kde je to v pořádku. Některé akty byly jako umělecké asi zařazeny omylem. Ten co zvítězil je v pořádku, i když byly i jiné zajímavé.

(12. 09. 2011 17:06)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy