DISKUSE K ČLÁNKU

jack08:a dokázal toho patřičně využít. Smekám a upřímně gratuluji. Více nemá smysl cokoliv komentovat.

(16. 08. 2009 22:03)

lopata43: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 07. 2009 21:34)

dantes:Nejen prodejem kopírek, ale též poctivou prací na soustruhu ve fabrice lze za pár let vydělat miliardy Kč. Nevěříte? Ale jsou jedinci, kteří to údajně dokázali. K tomu však vyhráli několikrát první cenu ve Sportce, restituovali majetky, získali stamilionové dědictví po zámožných strýčcích (nejlépe) z USA a získané peníze pak úspěšně investovali do akcií v nadnárodních společnostech. Následně postupně pronikli do vedení těchto společností výhodnými fúzemi a skupováním prosperujících firem. Takže bez obav do podnikání coby "vedlejška" k prodeji kopírek a práce v továrně....

(09. 07. 2009 16:10)

accord:kdopak si ješte vzpomene na clearingový deal, který dočasně měla Česká republika měla po rozdělení Československa se Slovenskem?
potom mi přijdou termíny jako "americký sen a vlastní píle" docela mimo mísu. a to se už vůbec nechci probírat kauzou ČP....

(05. 07. 2009 07:16)

cecilio:Myslíte že rady píší pravdu ? Já myslím že ne , pan Kellner je typickým příkladem amerického snu . Kdybychom měli tu příležitost , nevím jestli bychom ji dokázali využít jak on , pochybuji , takže nefnukat , a zítra hybaj roztáčet kola kapitalismu, aby se neše děti , měli jednou lépe .
http­://nr1­a.co­m/pri­vati­zace­.htm

(31. 03. 2009 21:35)

judr:Skutečne nejsem vysokoškolák,ale o ekonomice a daních něco vím podívejte se na jeho daňová přiznánya hned budete doma kolik vydelal jako podnikatel vše ostatný je čistá korúnka z podvodu a mytí hlavJa jsem za celou dobu své aktivný činnosti než jsem šel do důchodu vydelal něco přes třista tisíc které jsem měl řádne zdaněné a nemohl jsem nijak vyskakovat slušne jsem žil to je pravda i když musím řícz,že taký byli nejaké penízky,které jsemměl nezdanenéJinák to je absurdum co píšete to se dá psát prp babičky někde na venkove ,ale lidí kteří rozumějí penezum Vám nevěří je to nafouknutá bublina

(29. 03. 2009 08:33)

tom19:Zkuste si svůj text dát do Wordu. Najde Vám tam 18 gramatických chyb, o stylu ani nemluvě. Jakápak byla ta "aktivný" činnost ze které jste měl "některé penízky nezdaněné?" Policajt a úplatky?

(24. 06. 2009 10:37)

derek:Zajmavej asi bude ,ale vlastní prací to neudělal pomohl mu k tomu jeho skoro šef Kočárnik byvalý ministr financí. Vlastní praci si mužete přijít na miliony ale když chcete miliardy musíte něco ukrást a on si uchvátil českou pojištovnu za kterou ani nazaplatil no prostě privatizátor hardcore

(27. 03. 2009 14:46)

saryk:Kellner je rozhodne zajimava osoba. Nicmene o te charite bych moc nerikala charita, protoze ackoli zalozil skolu a podporuje par socialne slabych deti pri studiu, skolne na jeho skole vyjde presne jako pisou na pul mega za rok. Necekala bych, ze pri jeho aktivitach a majetku jeste bude chtit tak moc vydelavat na vzdelani.

(27. 03. 2009 11:52)

bobina:měli štěstí v tom,že dokázali najít lidi,kteří jim pomohli svými informacemi a oni toho dokázali využít! Na jednu stranu před takovými lidmi smekám,na druhou stranu mě pobuřuje pozadí jejich majetku za kterým je úplatkářství a sviňárna!Ale nezávidím,protože já bych to nedokázala a vím na co mám a nemám!

(27. 03. 2009 08:42)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy