DISKUSE K ČLÁNKU

turan:Čože prirodzenie to je jednoduché,ale vieš ako to bolí keď ti odstránia mozog a nechajú len jeden závit?

(17. 10. 2011 16:13)

milire:franto15, zrovna jsem četla taky tento článek o operaci z muže na ženu a chtěla jsem reagovat přesně na to, o čem se zmiňuješ ty, 2x jsem se vrátla zpátky nahoru na článek, zda jsem si to vlastně přečetla dobře a přečetla, ale pan doktor to nějak jaksi popletl, hezky mu tam radí, jak mu přišijou penis, když on se ho vlastně chce zbavit, musím se až smát, ale třeba ho nakonec připravoval na to, jak to bude vypadat až zase žena nebude chtít být, když je vlastně všechno nuda, že?

(16. 10. 2011 15:18)

visersivoko: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(07. 10. 2011 19:24)

franta15:Blesku, nejste tam náhodou všichni ožr... i s tím doktorem? Honza se ptá na přeoperaci chlapa na ženskou, ale jakýsi doktor Tomášek píše o obrácené situaci - předělání ženské na chlapa. Myslím, že divní jste všichni, Honza už neví co by, tento týden nechce být chlap a příští týden možná zase nebude chtít být ženská! Pošlite na Honzu nějakou fortelnou ženskou, ať ho pořádně zaměstná a každý večer 10x znásilní a ono ho ta nuda přejde!

(06. 10. 2011 21:55)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy